az değil mi?
Neye göre, kime göre?!?!:silent:
Bu motor standart olarak 5000 devirde 70km/s hız yapıyor. 11500 devire kadar yolu var
az değil mi?
Arkadaşlar herkese merhabalar.
Pulsar 200 NS' te hız yükseltme işlemi, yani dişli değiştirme gibi girişimlerde bulunan oldu mu? Olduysa eğer dişliyi nerden temin etti, kaça temin etti, değiştikten sonraki hızı ne oldu?
Bir de dijital vites göstergesi takan oldu mu? Takan varsa; kablo bağlantılarını, taktığı göstergenin markasını, vs. falan verebilir mi?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi Forumlar.

Arkadaşlar herkese merhabalar.
Pulsar 200 NS' te hız yükseltme işlemi, yani dişli değiştirme gibi girişimlerde bulunan oldu mu? Olduysa eğer dişliyi nerden temin etti, kaça temin etti, değiştikten sonraki hızı ne oldu?
Bir de dijital vites göstergesi takan oldu mu? Takan varsa; kablo bağlantılarını, taktığı göstergenin markasını, vs. falan verebilir mi?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
İyi Forumlar.
önce acil stop ardından kontak, birşey farketmez gerçi ayaklık müşürü varsa ayaklığıda açarak kapatabilirsiniz aynı şey, burda önemli olan motoru acil stopla kapatmayı alışkanlık edinmek
acaba soyle bir sey olabilir mi kontak motorun durmasini ve bazi noktalarin enerjisini kisiyor, kirmizi dugme ise tum sistemi bir anda devre disi birakiyor gibimi geliyor buda ornegin tv yi kumandadan kapatmadan direkt fisini cekmek gibi bir sey oluyor sankim.
yok öyle düşünmeyin elektronik alet değil bunlarkontağı kapattığınızda motordaki tüm elektrik kesiliyor acil stopta ise bujilere giden elektrik kesiliyor sadece. kontağı kapatırsakta aynı etki olucak ama bazı motorların kontak kısmı zor yerde olduğu için acil durumlarda, örneğin motorun yatması gibi gidonun üstünden motoru kapatma imkanı sağlanmış
Vites göstergesi takanı görmedim(200ns Türkiye face grubunu ve bu forumu ilk sayfadan beri eksiksiz okuyan birisi olarak yazıyorum), çünkü bildiğim kadarıyla bazı motorlarda olan (sanırım)şanzımana bağlı olan vites gösterge soketi bu motorda yok. Tüm motorlara kullanılabilen ve vites ayaklığına monte edebildiğiniz manyetik temelli vites gösterge sistemleri var ebay'de, ama alan ya da takıp kullananı görmedim.
Dişli için yine bu forumda önceki mesajlarda yazılmıştı sanırım, burda ya da facebook'ta uçankaplumbağa diye aratırsan bulursun, Pulsar200nsTürkiye face grubuna üye ol, uçankaplumbağa o gruba aktif olarak yazıyor/fotoğraf yüklüyor.
Cevap için teşekkürler.
Ama aradığım sorunun cevabını tam olarak bulamadım, dediğiniz face sayfasında.
Benim tam olarak sorduğum dişli değiştikten sonra hızı baya bi artıyor mu? İvmelenmede değişiklik oluyor mu? Bazı forumlarda "motor daha iyi tekere gelmeye başladı, artık debriyaj kullanmadan tekere geliyor" gibi yorumlar duydum doğru mudur?
Bu sorularımın cevabını dişli üreten abilerimizden de bekleriz.
Teşekkürler.
İyi Günler.
Slm arkadaşlar bu motor sözde az yaktığı söyleniyor am 3.5 / 4 den aşağı ininen yok varda bizim bilmiyoruz bir sorum olacak hangi 6 devirde 5. Vites de ki hızı yaklaşık nedir