ÖNCELİKLE HERKESE MERHABALAR birçok kişi otomatik cuplar nasıl oluyor diye sormuş bizde var mondial 100km 2006 model 6binde otomatik 2 vites motorun vites değişimi çok boğulursa oluyor mesela 2 kişi bindiniz son gaz 80 altında belli bi süre gidiyosunuz vitesi atıyor ben son gaz 95 gördüm ama büyük ihtimalle yanlış motorun deposu 4.0 litre alıyor km de 11 kuruş yakıyor en son geçen ay ölçtük yakıtı gayet iyi tabi bazı kötü izlenimlerim var titremesi her cuptaki gibi fazla ve fren çok keskin geçen gün ekmek almaya fırına gidirken yaklaşık hızım 70di durmam gerekti frene bir bastım aha düştüm dedim motorun arkası bağımsız hareket ediyor gibiydi allahtan nasıl olduysa toparladı bayadır hız yapmıyorum
babam(110kg) ben (70kg) 70 km gördük çok dik olamsada yokuşlara çıktı yolda bırakmıyor motor
ayrıca sorum olucak motoru biraz boğunca egsozdan pat pat ses veriyor aslında iyi gibi ama artık rahatsız olmaya başladım , yakıt götergesi hareket halindeyken sapıtıyo bi iniyo bi yükseliyo hareketsizken sabit ama yanlış uzun bi yola gidicek oldummu korku oluyor ya biterse falan filan sürekli benzin almak durumundayım son olarak motor soğukken çalıştırınca rölantide 5 sn çalışıyor gidiyor soğukken yolda 20-30 gibi giderken çukura girdinmi stop ediyor sonra zor çalışıyor zaten motoru genelde 1kmlik mesafelerde sürüyoruz genelde ısınmıyor bu sorunlarımı nasıl düzeltirim bana ne kadara patlar herkese hayırlı forumlar