Yuksek cc ile baslayacaklara ....

Bu olay heyecandan kaynaklanıyor. Ehliyet sınavında benim de başıma geldi, 2 kere millete giriyodum. :mrgreen: Öğrenme aşamasında heyecan var ise heyecan dinene kadar motor sürmemekte fayda var.

Aynı hata'yı 1000cc ile yaptığınızı düşünsenize bence gayet mantıklı :mrgreen:

Kesinlikle dogru, ilk once gucu nasil kontrol edecegini ogrenmeli ve acemiligi uzerinden atmali ilk kullananlar.

600RR ile başladım ilk motor tecrübeme, sıkıntı yok. Böyle örnekler emsal olmaz. İş kişinin kendinde bitiyor.

O sağ el bi ön bi arka bi ön bi arka aha öyle olur :) ne yapıyoruz tatlı tatlı basıyorz gaza
Bu arada %99999milyar ilk kullanışı :))

600RR ile başladım ilk motor tecrübeme, sıkıntı yok. Böyle örnekler emsal olmaz. İş kişinin kendinde bitiyor.

Siz şanslıymışsınız kaza yapmamışsınız ama 1000cc gibi 5-7 saniyede 100 km hıza ulaşan bir motosikletle bu kadar şanslı olmadığınızı düşünsenize. Yani işinizi şansa bırakmayın.

insan bu kadar yeteneksizse şansını bisiklette denemeli.bu video yeni başlayanlar için kıstas olamaz.

Egitimle 250de 300lede baslanir :) 300cc ustu ss, naked motosikletle baslanmaz, 4silindirle baslanmaz Egitim sart!

Yüksek cc ile başlanmaz diye bir kaide yok... Gayet de başlanabilir, fakat önerilmez. Ben de herkese önermiyorum. Özellikle trafik tecrübesi olmayan, hiç vitesli motosiklet kullanmamış, araba sürmesini bilmeyen arkadaşlara. Ben Er-5 ile başladım, hiçbir problem yaşamadım kullanım süresince. Doğru mu dersen, kişiden kişiye göre değişir. Yeni başlayan biri motor gücü oranında risk almış olur.

Videolarda kaçırdığınız bir nokta var o da şu ki videolara konu kişiler ilk kez motosiklet kullanıyor. Motosiklet almayı düşünen insan ise belli eğitimleri almış ve bunun "direksiyon sınavından" başarıyla geçmiş insanlar.
250 cc motosikletler (istisna durumlar dışında) hyosung da olsa, ninja da samuray da dikkatli gaz dozajlaması isteyecek güçte değiller. Asfaltın cam olmadığı

her yerde tam gaz açılabiliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motosiklet nedir haberi olmayan, bindigi gibi gazı kökleyen öküzleri emsal göstermeyin.

250 cc üstü biraz riskli ama başlayan başlar. Biraz yetenek işi bu işi. Gerisi eğitimle tamamlanabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar