Kronik sorun dediğin, boğaz keçesi nedir , açıklarmısın?
emme manifoldu hava filtresini değiştiriken yırtılabiliyor. 20 liralık malzeme.
Kronik sorun dediğin, boğaz keçesi nedir , açıklarmısın?

Herkese merhaba artik bende sizlerden biriyim. Yarin notere gidiyorum ve strike mi aliyorum. Hemen hemen tüm sayfalari , yazilanlari okudum. Güzel dostluklar oluşmuş yararli bilgiler paylasilmis. Birkaç sorum olacak
1. Arkaya bi bagaj düşünüyorum. Marka model hangisi kullanislidir?
2. Alacagim motorun sağ aynasi çatlak. Aynalarda yetersiz geldi ayna konusunda öneriniz?
3. Motoru 2.el aliyorum noter,plaka, tescil ivir zivir nerelere ve ne kadar masraf yaparim?
Motora biraz biniyim tecrübe ettiğiniz gibi 38lik dişli düşünüyorum. Lastikleri de tabi halledecegiz. Şimdiden teşekkürler...
1. Maxem 46lt bas çıkar özelliği olan çantası var fiyat / performans olarak tavsiye ederim. Not: Büyük çantadır 2 kask alanlardan. Eğer motosiklete yeni başlıyorsan çanta takılıyken antremana çıkma yan yatmalarda çantan gereksiz yere kırılır çatlar vs...
2. Ayna olarak herhangi bir motosikletçiden ayna alabilirsin. Çirkin durmayacağını düşünürsen cbf150 aynalarını tavsiye ederim.
3. 2. el alıyorsan noter masrafın var 100küsür tl sigorta masrafın var kişiye göre değişir. www.koalay.com buradan sigortanı teklifi al çok uygun fiyat verdikleri oluyor diğer firmalara göre.
4. Bunların hepsinden önce düzgün bir KASK, MONT, DİZLİK, ELDİVEN al. Ve bunların hepsini ekmek almaya giderken bile kullan.
5. Dişli konusu. Eğer tecrüben yoksa zaten dişliyi baştan değiştir. Çünkü motor orijinal dişlisiyle çok agresif yani debriyajı biraz sert bıraksan birak 1. vitesi 2. viteste bile tekere gelebiliyor. Ve yeni öğrenen biri olarak çok fazla tekere gelir ve düşersin. Tavsiyem ve kullandığım 36 dişli ile şimdiden değiştir. Faydasını görürsün. Hem yakıt, hem kullanım rahatlığı olarak.
Son olarak bu motosiklet 150 cc grubunda fiyatına göre en iyi motosiklet olduğunu söylüyorlar. Buna inan motorun keyfini çıkar
Kazasız belasız sürüşler.
Cevapların için çok sagol. Maxemin çift kasklı çantasını taktirmistim. Sende üstüne yazdın isabet oldu. Aynalara uyuz oluyorum kictan yaklaşan hic bi vasitayi goremiyosun asiri körler. Motorcuda bi kaç model vaktim tatmin olmadim cbf aynalarina bakicam ama onerin üzre.
Bu arada kendimi tanitmadan konuya dahil oldum. Herkese merhaba Deniz ben uzun yıllardır motor kullanıyorum. Aileden gelme bisey. Kubayi sadece okula gel git az yaksin mantigiyla aldim. Yaza kawasaki z750 düşünüyorum inşallah.
Korumalik olarak racing makinede kullandigim eldiven kask ve bellik kullanıyorum. Muhtemelen motordan daha pahalilardir
Kalkista tekere gelmekten bahsetmissiniz. Çok uysal bi alet geldi bana kalkisi iyi ama yetersiz. 38 ilk dişli takinca dusuyo mu kalkis torku? Saygimlarimla...