bim öğrenci dostudur, iyidir, candır 
bim öğrenci dostudur, iyidir, candır![]()
çağdaş her yerde yok ama...2side peş para etmez... Migros ve Çağdaş ın üstüne tanımam !
...Yav adamların sattıkları bisküvi - çikolataların markalarını ömrü hayatım boyunca başka hiç bir yerde duymadım ben, ürünleri bim'in bodrum katında üretseler hiç birinizin haberi olmaz yani, ...
Bim'e girerken ilk kapıdan geçip tam ikinci kapıya yönelirken fatiha okursanız ürünler %100 daha kalitelileşip %50'de daha ucuzluyormuş, kesin bilgi yayalım :mrgreen:
Yav adamların sattıkları bisküvi - çikolataların markalarını ömrü hayatım boyunca başka hiç bir yerde duymadım ben, ürünleri bim'in bodrum katında üretseler hiç birinizin haberi olmaz yani, demişsiniz dar - orta gelirlinin kahramanı bim yav arkadaşlar, abiler, kardeşler - orta gelirli ölsün'mü ? bimden aldığınız malzemenin içinde ne olduğu belli değil. Adamlar 300 gram çikolatayı 1 liraya - 1.5 liraya satıyor bakın satıyor ! Bu kaç kuruşa üretiliyor içine ne koyuluyor ? Şeytanın bile aklına gelmeyecek işler döndüğüne eminim.
Bu kadar insan salak demi bim'den aylık alışverişi 100 liraya çıkaracakken gidiyor tansaş'tan ordan - burdan 200 liraya yapıyor aynı alışverişi ? Sağlık denen bir şey var adama paranın bilmemnesini ne yapayım dedirten ! Hadi bim'e alışmışsındır oraya gidersin ama lütfen gidip et ürünlerini bim'den almayın hatta başka bir marketten'de et ürünü almayın, atanıza - dedenize sorun elbette tanıdığı bir semt kasabı vardır gidin ondan alın, et kasaptan alınır marketten değil.
Hepinizi seviyor sayıyoruz parayı pulu boş verin sağlığınız için yaşayın, inanın bu hayatta sağlıktan daha önemli bir şey yok :cat:
İkisi'de 5 para etmeyen halkı sağlığından edecek mallar satan bakkal parçaları.
+ Bim'in elektrik parasını biz ödüyoruz yahu :santa:
Carrefour - Tansaş - Migros - 4AS favori marketlerim :cat:
Bu çok ciddi bir iddia! Yıllardır BİM den de A101 den de alışveriş yaparım. Elhamdulillah, sağlığım yerinde. Siz bu iddiayı yaşadığınız bir olaya istinaden mi söylüyorsunuz, yoksa kafanızdan mı uyduruyorsunuz?
İçinde ne olduğunu bilmediğiniz mal sizin sağlığınızı tehdit etmez'mi ?
Ayrıca yalanım yok evime yakın diye bende başlamıştım bir aralar bim'ciliğe. Bir gün nugget aldım güzel geldi, aradan bir hafta geçti gittim yine aynı marka nugget aldım açtım pişirdim bir ısırık aldım içinde siyah siyah şeyler vardı tadı'da iğrençti hemen hepsini çöpe attım.
Aynı şekilde bim'in sattığı ürünlerden test eden ve şikayetçi olan epey tanıdığım var![]()
Merhaba birbirilerini seviyeli , saygılı arkadaşlar
Çok sevdiğim bir söz var, kime dokunursan o'sundur.. Ne yersen de o'sun abi. Insan kendine değer veren bir varliktir.. Ne satın alıyorsan içinde ne olduğuna bakar ya da bakmazsin.. Kaliteli mallar tuketeyim dersin ya da durumun el vermez,sogani zor bulurken aa bu malın içinde su varmis bimde satiliyomuş asla alışveriş yapmam demezsin abi.. Saniyomusunuz ki allı pullu ambalajlanmis migros carrefour vs satilan tavuklarin sağlıkli olduğuna ?? Elbette hayir, köy cocugu bilir eskiden anneler anneanneler bahçeden yumurtlamaktan kesilmis tavuklari kesip,hazirlayip pisirdiginde o tavuğun rengini ve tadiini ... Aa ama güzel ambalajlanmis ve bilmem kac ciro yapan bir avmde satılıyor degil mi
Sizinki olsa olsa islami suursuzluk olur yoksa bizim dinimizde hirsizkik kul hakki yeme yalancilik gostermelik ubadet haramdir.sen hangi dindensin kardas?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------
Sizin gibiler sayesinde icki icmeyen su gibi hirsizlik yapan domuz eti yemeyen amma bal gibi kul hakki yiyen suursuz,musluman gorunup dinimize kirleten sarlatanlar turedi.en az calanlar kadar gunahkarsiniz cunku destekcisiniz.
yok kafir degil gunahkar denirmis yok o sana sunu derse o degilse senmissin yoksa benmiydim falan fistan birak arkadasim palavrayi sadede gel
Sahih Hadis-İ Şerif'e palavra demek insanı dinden çıkarır. Ayrıca kim kimin hırsızlığına arka çıkıyor? Kesin bir delil olmadığı gibi, kesin olarak da inanmıyorum bu iftiralara.