[Mersin - MT]

İsterse 50 lik scotterin olsun hız problemimiz yok her daim katilabilirsin..

Teşekkürler, iki sorum daha olacak:
1) Organizasyonlar genelde biryere oturup sohbet ederek mi gerçekleşiyor, yoksa caddede turluyo muyuz?
2) Eşiyle, nişanlısıyla, kız arkadaşıyla gelen oluyor mu? Ben mesela nişanlımla gelmek istesem kızcağız tek kalır mı ortamda?

Görüşmek üzere :)

Kardeş 1 telefonuna bakar atlar geliriz yani :)

Eyvallah kardesim.. Varlığın yeter .)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------

1) Organizasyonlar genelde biryere oturup sohbet ederek mi gerçekleşiyor, yoksa caddede turluyo muyuz?
2) Eşiyle, nişanlısıyla, kız arkadaşıyla gelen oluyor mu? Ben mesela nişanlımla gelmek istesem kızcağız tek kalır mı ortamda?

Dün oturup sohbet etme kısmını doyasıya yasadık.. , fakat Sencer abi diğer buluşmada bize Gs500 ile maceralarını anlatacak inşallah. :queen::flower:
herneyse:flower:

oturup sohbette edıyoruz gezıyoruzda yanı aslında fıkır ve hayal gucumuze baglı.. ne yapmak ıstersek.. özgur motorcularız bız.. :D

bulusmalara herkes dıledıgı kısıyle gelmekte ozgur yanı sız nasıl rahat edersenız..

izo

gezmek yada oturmak bize bağlı tamamen ama ilk buluşmalar olduğu için birbirimizi tanımak oturup konuşmak su an daha mantıklı sanki yine geziler yaparız tabiki

2.si yaptığımız gezilerde nisanlin gelmek isterse haber verirsin bende nişanlımı getiririm kimse yalnız kalmaz :)

izo ve Ali cevaplar için teşekkürler :)
Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere diyelim o zaman :)

Mersin Mt nin canlandığını görmek çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun hemşehrilerim. Nazarlığınız benden olsun:rendeer:
Allah'ın izniyle,emeklemeye başladık bakalım.:cherry:

İlk buluşmalarımız sohbet ağırlıklı olup,yavaş yavaş gazlamalar yapmak dileğiyle...

aleyküm selam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------

Henüz ilk organizasyon olduğu için gelecekte isteklere göre belirleyeceğiz(motorla tur atma, mangal yakma gibi), tabii nişanlınızı eşinizi getirebilirsiniz ama ilk siz katılıp arkadaş ortamına bakın derim, bende eşimi getirebilirim.

Mersin İl Temsilcisi
işlerimin yoğunluğundan pek yazamıyorum ama aklım ve gönlüm hep burada..

Günaydın Mersin MT :)

Henüz ilk organizasyon olduğu için gelecekte isteklere göre belirleyeceğiz(motorla tur atma, mangal yakma gibi), tabii nişanlınızı eşinizi getirebilirsiniz ama ilk siz katılıp arkadaş ortamına bakın derim, bende eşimi getirebilirim.

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Görüşmek üzere :)

.( motorun grenajlarını sokmeye calıstım bugun baya hasar var tahmınımden daha fazla..
canımız sağolsundan başka teselli veremiyorum kendıme..

Belediye otobüsü şöförü Allah Belanı versin.

Geçmiş olsun kardeş,yine şanslısın sana ve motosikletine daha kötü şeyler olabilirdi..düzelir zamanla,üzülme.

lz0A6r.jpg

Kır Gezisi sezonunu kapattık,sırada Çakıt Vadisi

.( motorun grenajlarını sokmeye calıstım bugun baya hasar var tahmınımden daha fazla..
canımız sağolsundan başka teselli veremiyorum kendıme..

Belediye otobüsü şöförü Allah Belanı versin.

Yeni gördüm , çok geçmiş olsun :pale: Umarım sende ciddi birşey yoktur. Bu Mersin belediyesinin şoförlerinde bir problem var sanırım. Geçen yılda arkadaşın yeni aldığı kango ya arkadan bindirmişti bir belediye otobüsü. Karenajları çok fazla kafana takma ne durumda bilmiyorum ama tamir ettirilebiliyor bir çoğu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar