Bir açıklık getirin artık !

Arkadaşlar yeni ehliyet tasarısında a1,a2,a saçmalığında tek ve tek öğrenmek istediğim 16 yaşında a1 alınıyormu ben 15 yaşındayım seneye a1 alabiliyomuyum sadece bunun yanıtını verin (başka konulara girmeyin)

Aynı konuyu 10 kere açmaktan ne zevk alıyosunuz. konu hakkında bilgisi olan paylasıyor zaten. biliyoruzda söylemiyormuyuz gıcıklıgına. Çok merak ettiysen git surucu kursuna emniyete falan sor kuru kalabalık yapma

Ben sadece a1 yaş sınırını sordum adam gibi cevaplayan cevaplar.

Bu cocugu padisah gibi yetistirmisler baksana herkese emir veriyo "aciklik getirin, adam gibi cevaplayin". Varmi bi baska istegin padisah.
İşte senin gibi egoist vede saldırgan tavırlı insanlar yüzünden insanlık bu halde ben kendimi ne padişah gibi hissediyorum nede üstün bi varlık ayrıca emir felan vermedim birilerini şişirmeye yer arıyorsan o ben değilim açıklık getirin dememdeki sebep emir değil yarım yamalak bilgileri açığa çıkartın amaçlıydı burası prim yeri değil dayanışma ve bilgi edinme yeri iyi forumlar.

Şuanki yasa geregi 17 olman gerekiyor ama yenisinde a1 için 16 yaş olması yeterli. a2 18

İşte senin gibi egoist vede saldırgan tavırlı insanlar yüzünden insanlık bu halde ben kendimi ne padişah gibi hissediyorum nede üstün bi varlık ayrıca emir felan vermedim birilerini şişirmeye yer arıyorsan o ben değilim açıklık getirin dememdeki sebep emir değil yarım yamalak bilgileri açığa çıkartın amaçlıydı burası prim yeri değil dayanışma ve bilgi edinme yeri iyi forumlar.

daha ortada yasa yok, tasarı var.
mecliste komisyona bile girmedi.
o yasanın en hızlı şekilde geçmesi 2015 ortasını bulur.
o zamana kadar sen büyür, olgunlaşırsın biraz daha.
doğru kelimeleri kullanarak yazmayı da öğrenirsin belki, kim bilir.

Abi yapmayın ya tek soru soruyorum tek sadece bir tane benden yaşça büyüksünüz yol göstermeniz gerekir ama hep bi aşağılama çabaları bir tane bişey söyleyince ahlaksız terbiyesiz,artist oluyorum oysaki siz ben ve benim gibilere 2. sınıf insan muamelesi yapıyosunuz hiç eyvallah çekemem kusura bakmayın.

Selamün Aleyküm Kardeşim şimdi senin için yandaki kuaför çocuğa sordum yaşı 17 a2 alacakmış.A1'i bilmiyorum dedi.Zeytinburnunda oturuyor.Bende b ye a2 ekleticem.Allah yardımcımız olsun Hayırlı Cumalar

forumlara da yaş sınırı getirilsin :) o ne öyle başka konulara girmeyin :)

mevzuat.gov.tr
emniyet.gov.tr

buralarda açık açık yazıyor. google'lamayı bilmediğini varsayıyorum :)

forumlara da yaş sınırı getirilsin :) o ne öyle başka konulara girmeyin :)

mevzuat.gov.tr
emniyet.gov.tr

buralarda açık açık yazıyor. google'lamayı bilmediğini varsayıyorum :)
Kusura bakma yaş sınırı getirilmesinde haklısın motosiklet hevesi olanlar kalabalık yapmamalı neyseki benimkisi heves değil tutku ne yazıkki artık tutkum zedelenmiyor :)

orn1905 kusura bakmayın ama konuşma uslubunuz ters kalıyor yaşça büyük insanlara emir verir gibi laflar ediyorsun bu yanlış forumda rica edersin cevap gelmesse demekki bilmiyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar