arkadaşlar, motoru bir iki gündür denemeye çalıştım, van köylerinde ve dağ patikalarında biraz yolculuk yapmaya çalıştım..
250 km ye vardım.. rodajdan çıkmadığı için pek bir şey söyleyemiyorum ama
yokuş tırmanışlarında bizi mahrum bırakmadı..
motor ısındığı sırada rölantıda çalışırken birkaç defa kendi kendine stop etme durumu oldu,
bir de bir saatlik kadar yolculukta selesi beni perişan etti diyebilirim.
dünen ki çift kişilik artçı 80 ben 85 + 5 kg yük = 170 kg ile yaklaşık 25 ile 35 derecelik yokuşlarda
çekiş, tork iyi sayılırdı.. bugün tek başıma bazen yumuşak topraklı yokuşlu yollar bazen de sert zeminli yokuşlardaçıkışlar yaptım, bu yönüyle iyi sayılırdı..
şehir içinde trafikte torku sayesinde sıkışamıyor insan..
yalnız düz asfalta latikler kayabiliyor.. yani her asfalt olmasa da bazı yerlerde yol tutuşu iyi değil, toprak çakıl zeminlerde daha dikkatli olmak gerekir..
şimdilik bu kadar..
dağ patikalarına çıkış..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Arkadaşlar bilmediğimden yazıyorum .aklıma takılan ufak bir soru var. YOKUŞ aşağı giderken vitesteyken gazı kesip, debriyaja basılı gitmek boştaymış gibi , motora veya debriyaja zararı oluyormu.
değerli zaralı, debriyaja iyi basarak motoru boşta sürebilirsin.. motor açısından bir sorun olacağını sanmıyorum, yalnız yokuş aşağı sürmede tehlike söz konusu olabilir, fren balataları bitme ihtimalinde viteste olması iyi..
bugün vites boşta bazen debriyajla denemeler de yaptım,, motor daha sessiz yol alırken bir güzel oluyor... ama her motor için böyle yapılması doğru değil, hidrolik sistemden dolayı bazı motorlarda frenler devre dışı kalabiliyor..
motorlarda bilmem ama arabalarda böyle bir şey var..