Evet 17 bin km orijinal lastikle şuan 19 bin olmuştur
discovery ile mi yaptınız 17bin km?
discovery ile mi yaptınız 17bin km?
Kullanana fazla hissettirmiyor ama artcida titreşim var ben tek kullanıyorum sikinti yok:cat:Bizim gösterge sorun çıkarmadı çok memnunum. 1500 km yi geçtim. Dün hava filtresini temizledim. Bujilere baktım. Bütün cıvataları sıkıladım. Depo 66 tl doldu.fakat arka stop ile kuyruğun birleştiği yer çok zangırtı yapıyor.
Orjinal lastik ler hiçte fena değil hiç korkutmadı.memnunum..
Üst devirde arka kuyrukta ve tutma demirinde çok titreşim var artçı hemen hissediyor. Bu neden olabilir. .
Motolastik.com yetkilisinin cevabını paylaşıyorum.
"Maalesef Avrupa markalarında belirttiğiniz ebatlarda tubeless ( iç lastiksiz) model üretilmemektedir."
Mevcut lastiğe sahip çıkıp yola devam beyler
Bula bula benim gibi acemiyi mi buldunuzEe çeksene ne duruyon![]()
![]()
Bugün anadolu yakası ataşehir altunizade tarafında fazla etkili olmayan bir yağmur vardı yağmurda ilk defa kullandım lastikler çok kayıyor yağmurda bu lastijlerle zorlarMotolastik.com yetkilisinin cevabını paylaşıyorum.
"Maalesef Avrupa markalarında belirttiğiniz ebatlarda tubeless ( iç lastiksiz) model üretilmemektedir."
Mevcut lastiğe sahip çıkıp yola devam beyler
Güzei bir deneme olmuş şu an aynı denemeyi bende yapıyorum.Senin hesaplamalarına göre 13.5 litre ile 755 km gitmişsin,buda 1 litreye 56 km gibi bir rakam yapıyor bence rodajda olan bir motor için çok güzel bir rakam.Bu motoru kullandıkça kendi parasını çıkaracak anlaşılanherkese selamlar,hayırlı ramazanlar..dün itibairi ile discoverimle benzin denememi bitirdim. Önce depoyu fulledim 70 tl ve 13.5 lt kadar benzin aldım. ve depodaki benzin tamamen bitene kadar kullandım. 585 km de yedek depoya düştü,tamamen bittiğinde'de kadran 755 dedi. ve tükendi.
Kullanım tarzım;hep şehir içi bazen iki kişi ve 80'i fazla geçmeden oldu.
Fakat yedek depoya düştüğünde,daha agresif kullandım,genelde 80-100 aralığında.Bunun sebebi yedek depoyla en kötü ne kadar gidebildiğini görmekti.
Yani zorlamama rağmen yedek depo ile 170 km yol gitmişim. motor 3500 km de. hedefim 800'ü görmekti olmadı ama neyse bunada şükürİyi forumlar.

Arkadaşlar herkese merhaba,
Uzun süren araştırmalarımdan sonra Discover 125 ST almış bulunmaktayım. Boxer alayım derken, mavi discover'da karar kıldım (Boxer'ı denemedim).
Adana'dan Akın Motor'dan aldım, sağ olsun Cumali Bey de çok yardımcı oldu. İlgisinden dolayı da kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. İki günde 120 km yaptım fotoları paylaşırım yakın zamanda, şimdilik bu kadar.