( İzmir MT ) Bu Sefer Mutluluga Yol aldık...

Moderatör
Çiftimize ömür boyu mutluluklar.
Cem'e ve İzmir MT adına katılan arkadaşlara organizasyondaki emekleri için teşekkürler :)

Kalıplara sıkışmamayı başarabilen insanları gerçekten seviyorum. Çok güzel olmuş etkinlik. Kimseyi tanımasam da aranızda olup konvoyda kalabalık yapmayı isterdim ama 1 aylık bir sürücü olarak sürüş ahengi bozma riskini göze alamadım :) Ömür boyu mutluluklar dilerim size.

İzmir İl Temsilcisi
Emre, bir ömür mutluluklar diliyorum.

Alperciğim, tekrardan hayırlı olsun.

Cem, sana su bile yok :santa::cherry:

Foursquare'de verdıgın savaslardaki destegimi unutma :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Cem'e ve İzmir MT adına katılan arkadaşlara organizasyondaki emekleri için teşekkürler :)

Erdem abıcım İzmır MT adına iyi dileklerin icin tesekkurler :rendeer:

Çiftimize Mutluluklar diliyorum :cat: Düğünümde bende bu organizasyondan istiyorum :cherry:

Foursquare'de verdıgın savaslardaki destegimi unutma :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Erdem abıcım İzmır MT adına iyi dileklerin icin tesekkurler :rendeer:

İfşa etme lem beni. Ekmek yiyoruz oradan :mrgreen:

HAYIRLI UĞURLU BOL BEREKETLİ ÖMÜR BOYU MUTLU MESUT GEÇSİN İNŞALLAH

Murat teşekkur ederiz. şu toplantılara gel artık :)

En güzel etkinlikti bu :) Eğlendik,eğlendirdik tatlı bir gün geçirdik :) Tam bir düğün oldu,MOTORCU DÜĞÜNÜ :)

Kardeşlerime buradan da ömür boyu mutluluklar :)

Alper im darısı başına artık teşekkur ederiz :)
Emre, bir ömür mutluluklar diliyorum.

çok teşekkur ederiz uğrasaydın keşke :p

HARİKA BİR GÜNDÜ BU GÜZEL ETKİNLİĞİ DÜŞÜNEN KATILAN TÜM ARKADAŞLARLA İZMİR MT NİN İZMİ' İMİZİN ÖRNEK BİR MOTOSİKLET GRUBU OLDUĞUNU GÖSTERDİK...YENİ ÇİFTİMİZE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLERİM...
Doktorum teşekkur ederiz :)

Valla harika bir gündü herkese teşekkürler :cherry: Cem tam sen fuarda güvenlikçiyle konuştum derken Emre öyle bir poz vermişki film yıldızıyla konuşmaya çalışıyormuşsun gibi :mrgreen: Damat çok fotojenik ya :)

Kemal genlerimde var bilader makina gördümmü dayanamıyorum poz veriyorum biyolojik olarak :D

Allah mesut etsin kardeşim bir yastıkta kocayın.

çok teşekkur ederiz. :)

Allah bir yastıkta kocatsın.... Ömür boyu mutluluklar dilerim Emre....

Konvoy Süper olmuş...
Tekerinize gönlünüze sağlık....
Çok teşekkur ederiz :) konvoyun mucidi izmir mt ;) maşallah diyelimde nazar değmesin konvoylarımıza :)

Harika olmuş keşke katılabilseydim bir daha ki arkadaşımızın düğününe artık :)
Emre abi Allah mesut etsin mutluluklar dilerim :)

teşekkur ederiz kardeşim ;)

Fotolar etkinlik süper olmuş :)

Emre kardeşime de bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

teşekkur ederiz :)

Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim.
Süper bir düğün konvoyu olmuş.Böyle bir aktiviteyi yapmalarından dolayıda ayrıca tebrik ederim.
Tam motorcu düğünü olmuş.

Teşekkur ederiz :)

tüm izmir mt için, evlilik modeli oldun emre kardeşim :)
eşinle birlikte mutluluklar dilerim.

kardeşim bundan sonraki tüm evlilik konvoylarında tecrubeli olaraktan önde seyir edeceğim :p

Mutluluklar dilerim, insallah bir omur boyu mutlu bir sekilde motora binersiniz.

teşekkur ederiz sagolun :)

kısa ve net yazacam bu sefer :) ''MUHTEŞEM'' :))

Arif im gözlerimiz konvoyda seni aradı. Aynanın kör noktasında arkamdan gelen biri olmayınca kendimi yalnız hissettim seviyorum seni :D

Emre ve Gizemin düğün kortejini nihayet youtube a attık

http://www.youtube.com/watch?v=i3msabfIfuk

bro eline sağlık çok güzel olmuş video ;)

Allah Mesut Etsin:cat:

teşekkur ederiz. :)

güzel bi etkinlik olmuş, Allah mesut bahtiyar etsin çiftimizi

https://www.youtube.com/watch?v=XrHVl83TKUg
Burda da 2. Video

Amirim teşekkür ederiz eline sağlık. Senın kamera go pro 9 muydu :p mustafa nınkinden güzel çekmişte :pl:

cok güzel olmuş ömür boyu mutluluklar..

cok gusel olmus ya fotoraflar :) Emre abimize ömür boyu mutluluklar diliyorum :p:D gelen herkesın ayagına saglık...

ulan olm evde kutlarsın sen :D

Evet İzmir farkı bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Ben aranızda olamadığım için gerçekten çok üzüldüm. Malum Marmarisdeyim şu an. Hepinizin elinize, yüreğinize sağlık. Genç çift arkadaşlara bir ömür boyu sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

metin abicim gözlerimiz kırmızı parıl parıl parlayan bandit aradı gelebilseydin keşke :) teşekkur ederiz güzel dileklerin için :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Çok teşekkur ederiz :)

Kalıplara sıkışmamayı başarabilen insanları gerçekten seviyorum. Çok güzel olmuş etkinlik. Kimseyi tanımasam da aranızda olup konvoyda kalabalık yapmayı isterdim ama 1 aylık bir sürücü olarak sürüş ahengi bozma riskini göze alamadım :) Ömür boyu mutluluklar dilerim size.

teşekkur ederiz bir sonraki konvoyda görüşürüz ozamn ;)

mutluluklar ,güzel bir organizasyon!,saygılar arkadaşlar...

teşekkur ederiz saygı bizden :)

Çiftimize Mutluluklar diliyorum :cat: Düğünümde bende bu organizasyondan istiyorum :cherry:

İzmir de ayarla hemen yapalım yenge hazırsa :cherry: :)

Allah mesut etsin güzel olmuş.

çok teşekkur ederiz.

allah mutlu etsin...bir ömür inş...

İzmir İl Temsilcisi
Emre profosyonel cekilen fotoğraflarimizi bekliyoruz unutma dostum :)

Burada paylasirsin artik.

Dostum fotolar gelsin hemen paylasacagim. Sanirim bu haftasonuna kadar elimde olacak ;)

Henüz motor yok ama 1995 e200 var artçı falan almazsanız özkanlar civarı oturanları toplayıp gelirim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar