Sonunda yamaha wr x 125 aldım

Honda crf miydi ktm dukmü yamaha wr 250 mi derken sonunda dün yamaha wr x 125 aldim hayirlisi olur ins istanbul kadiköyden pendik arabali veribot sonra yalovadan bursa toplamda 93 km yaptim ilk izlenim güzel 70 80 90 geldim kötü yani koltuga bir çare birde elcik

Hayırlı olsun. Hangi renk aldın. Bi kaç resim atsan fena olmazdı

Hayırlı uğurlu olsun yakın bir arkadaşımda var.
125cc likler arasındaki görüntüsü ve sürüşü keyifli nadir motorlardan birisi. Ama bazı dezavantajları da yok değil. Motoru kötülemek amaçlı yazmıyorum sadece sizi bilgilendirme amaçlı.

Dezavantajları
*Maksimum sürat 105km/h
*Sele biraz rahatsız edici
*Sele de artçı için yer yok

uzun zamandır almayı planladığım bir makine..dostum biraz ayrıntı versen motor hakkında.iyi kötü tarafları yakıt ekonomisi vs.

Hayırlı uğurlu olsun yakın bir arkadaşımda var.
125cc likler arasındaki görüntüsü ve sürüşü keyifli nadir motorlardan birisi. Ama bazı dezavantajları da yok değil. Motoru kötülemek amaçlı yazmıyorum sadece sizi bilgilendirme amaçlı.

Dezavantajları
*Maksimum sürat 105km/h
*Sele biraz rahatsız edici

Arkadaşın bir ustaya göstersin 105de kalması normal değil. Bu tarza hicbir motordan konfor bekleyemezsin zaten

Gösterecek birşey yok arkadaşım 2k km de motor. Eğimsiz yolda 103-105km/h yapıyor.
Bu cc de bir motor için gayet normal fazlasını beklemiyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Hadi olsun 5 daha olanı bu.

P3jWkO.jpg
[/url][/IMG]

Yanlış anlaşılmasın, maksat eğlence olsun.

Gösterecek birşey yok arkadaşım 2k km de motor. Eğimsiz yolda 103-105km/h yapıyor.
Bu cc de bir motor için gayet normal fazlasını beklemiyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:51 ----------

Hadi olsun 5 daha olanı bu.

Hadi şimdi bana inanmıcan gir youtube'da videoları izle. 105km'de kalcak benzin döker yakarım motorumu :bounce:

Sen bir rakam söylemediğin için sana inanmama gibi bir durumum olmaz ben gözümle gördüğüm rakamı ifade ediyorum. 105 ile gidiyor gitsin yakacak değiliz.

şöle söleyim eger çok uzun yol kullancaksaniz başka bakin derim fakat şehir içi ideal bir makine ayrica seri ve kuvetli ve fiyatini hak eden saglan bir makina yakita bişey diyemem daha çok yeni ama şjnu söleyim istanbul kadiķöy den fulledim 34 liraya sonra 30 km feribota sonra yalavodan bursaya toplamda 93 km geldim ve bir çizgi azaldi depodan yakit süper ve rodajda daha makine yeni

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Hayırlı olsun. Hangi renk aldın. Bi kaç resim atsan fena olmazdı

BEYaz aldim resim daha yok bitane var oda kötü eklemeye çalişayim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------

Herkeze teşekurler allah kimseye kaza bela vermesin

saygilarimla...

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

Şöle söleyim motorla ist bursaya 2 kişi geldim fazla basmadim en fazla 90 ama şunu söleyim hiç 105 bascak motora benzemiyor arti hiz meraklisida değilim :) bakalim zaman göstercek ama seleyle elcige acil yardim bilgili arkadaşlardan beklerim

Son düzenleme:
hayırlı olsun eğlenceli bi makina:cherry:
şehir içi çok zevkli uzun yo derken 100-150 km gidersin ama senin oturma organlarına bağalıda tabiki alışçak ozaman problem yok:queen:
arkadaşta var kulandım çok super bişey standart dışı arka dişli 53 olmasına raamen 115 yapıyo orjinal 51 dişlisiyle 125 yapıyodu 110 la sürekli gidebiliyodu birden fazla defaa test ettik.
güle güle bin pişman olmazsın...

Teşekur ederim güzel düşünce ve yorumlariniza ucanteneke nickli uyemiz kroscu T bankta çalişan doğan beyin tevsiyeleri ile galiba iyi bir makina aldik :)

Dostum motorun ile keyifli zamanlar geçirirsin umarım. Benim de çok beğendiğim bir makine

Teşekur ederim güzel düşünce ve yorumlariniza ucanteneke nickli uyemiz kroscu T bankta çalişan doğan beyin tevsiyeleri ile galiba iyi bir makina aldik :)

makinayı seveceğine eminim çok eğlenceli bi alet şehir içinde bana ufak olduğundan ben duke 200 aldım çünkü artçı çok bindiriyom duke de yer daha fazla:cat:
yalova gemlik ve orhan gazide arkadaşlar var istersen bi bak bizim Bulgaristan MT ye görcen.
takılıp bilgi alabileceğin arkadaşlar.

Arkadaşlar birazdaha motordan ve aldiğim ekipmanlardan bahsedeyim motor 326 km oldu keyifli güzel kesinlikle saglam alcak arkadaşlara söleyim seleye çözüm halen bulamadim elcik boyuyordu ona yapişmaz siyah bant sardim onun dişinda BÜSe mont acerbis eldiven daines dizlik aldim kaski halen çözemedim hafif camli orta ayar bişey istiyom

saygilarimla...

Arkadaşlar ara sira size motorla ilgili km ilerledikçe bilgi vericem motor şuanda 650 km oldu rodajin bitmesine az kqldi motorda kötü yön yok gibi bişey iki şey kafama takiliyor biri koltuk ikincisi 2.3 vites geçişleri tak sesi hizlanma serilik çok iyi şehir içi çok iyi uzun yol gitceğin yere göre değisir tartisilir yiğit motor çiktimi tarmirden... bu arada buda motor grubum beklerim

https://www.facebook.com/groups/supermototr/
saygilarimla....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar