Cbr125 ile karistirmis olabilir misiniz? Ya da adam size numara yapmis olabilir...
Her nekadar cbr nin dibinden pek ayrilmasada gtr karsisinda sansi yok ozaman
ilk soruna cevap: adamların(bajaj) satış politikası böyle, değişikliğe gitmişler, üründeki renk gamlarını değiştirmişler. Yoksa eşek arısı sarısı çok yakışıyor bu motosiklete ama yok işte, sarı gelmiyor Türkiyeye.
ikinciye cevap: 69. sayfada, bize gelen motorların depo renkleri siyah, onun için sabitrenk+siyahdepo şeklinde oluyor yapıştırmaları sökünce.
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/127070-bajaj-pulsar-200ns-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-69.html#post3363428
bencede degil ama sahibi idda etti,hatta daha bassam gider yeni diye basmiyorum dedi2013 gt250r aldim dedim keske almasaydin ben seni gecerim tarzi biseyler soyledi
)) suan pulsarci ariyorum bi deneme yapmak icin
![]()
2 gun once bi cbr250 ile kapistik,o tek kisiydi ben hem articiliydim hemde 2 adet cantam vardi.. cbr mobiletci gibi kapandi motorun uzerine yatti resmenben normal oturus pozisyonunda yanindan gectim gittim
ozaman pulsar cbr yi geciyor? Oyle mi?
bu hacim motosikletlerden(pulsar,duke200,cbr250,ninja250r,gt250r) son hizda beklenti icinde olmak cok yanlis ama insanimiz ille biseyler bekliyor
Son hız muhabbeti yapan adam görünce direk kaçıyorum. Keşke adamla bi kapışsaydınızda ağzının payını alıp sussaydı. Biri 23 beygir naked digeri 30 beygir racing. Çok net zaten kimin üstün olacağı. Ha pulsarın neyi mi üstün hyo'dan? Kesinlikle hızlanması... Hatta aynı cc seviyesindeki tüm motorlardan daha iyi. 3,5 saniye 60 km/h
Son hız muhabbeti yapan adam görünce direk kaçıyorum. Keşke adamla bi kapışsaydınızda ağzının payını alıp sussaydı. Biri 23 beygir naked digeri 30 beygir racing. Çok net zaten kimin üstün olacağı. Ha pulsarın neyi mi üstün hyo'dan? Kesinlikle hızlanması... Hatta aynı cc seviyesindeki tüm motorlardan daha iyi. 3,5 saniye 60 km/h
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:36 ----------
edit: bu arada o videodaki pulsar karbüratörlü model. Buraya gelenler bi tık daha üstün performans olarak. Kalkışta cbr'a geçileceğini pek sanmıyorum.
Sele çok yüksek..almayı düşündüğüm bir motordu, ama selenin 80.5 cm olduğunu öğrenince vazgeçtim.. hangi akıl bunu böyle yapmışsa......
Sele çok yüksek..almayı düşündüğüm bir motordu, ama selenin 80.5 cm olduğunu öğrenince vazgeçtim.. hangi akıl bunu böyle yapmışsa......
botlarım var ama topukları alçakBenim boyum 1.88 bana fazla rahat ama kalın topuklu bir motosiklet botu veya ayakkabısı size 2-3 cm. kazandırır.
173 le ayak yere tam basmıyorsa 164 ile ayaklar motorun peglerinden aşağı inmez1.73 boyum var pulsarı test ettim kullandım bende . Sele biraz yüksek ayaklarım yere tam basmıyordu ama hiç zorluk çekmedim kullanımda .![]()
botlarım var ama topukları alçakartık yapacak bişey yok..bajajdan vazgeçmek zorundayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
173 le ayak yere tam basmıyorsa 164 ile ayaklar motorun peglerinden aşağı inmez![]()
Vazgeçecekseniz eğer o zaman cbf alın rahat edersiniz . Selesi alçak baya . :cherry:
Ama selesi alçak diyede ümidinizi kaybetmeyin bencealçak sele ümidimi artırır, lakin cbf 150 nin tipi hoşuma gitmiyor.. Tamam önemli olan iç güzelliği
hani dış güzelliğide es geçemiyor insan..
Benim boyum 1.70 parmak uclarim anca yere degiyor yinede cesaretim var
Bide kisa boylular icin arka amartisoru yumusatsak ustune oturdugumuzda asagi coker daha iyi basariz nasil sizce ?
Arkadaşlar test.etmeden korkmayın. 1.70 lik arkadaşlar benim Vstrom u tek ayakları yere degerek de olsa sürüyor.