vvvveeeee Fiddle'landııııımmm
arkadaşlar gece gece biri aradı..sahur zamanı..anlaştık.gittim sabah istanbula..motor gebzede. bıraktım benim motoru atladık gittik gebzeye arabayla..motoru aldık. banka görevlisi cem bey ile güzel güzel sohbetler ettik..birbirimize güvenip motorları değiştirdik..yarın devir işlemleri olacak.
motor 2013 model , 2014 şubat çıkışlı... 1680 km de teslim aldım..gayet temiz. çok ufak bir çiğizi var ama sürtme falan değil.. bakımları zamanında yapılmış.gayet diri motor..ama hoşuma gitti.en basiti, motora sığdım

ama uzun yolda totoda müthiş ağrı yapıyordu. lastikleri çok dandik. yani ben aslında yorum yapmak istemiyorum, çünkü eski motorum sym gts evo aklıma geliyor . onunla kıyaslıyorum ister istemez..ama görünüm konfor olarak gayet başarılı bir motormuş. bu kadar beklemiyordum...
seramik silindir olmasına güvenerek tam gaz geldim 200 km boyunca. hep ama hep dip gazdı..arka tekerin sol tarafında tamami ile yağ olmuştu zorlanmaktan.tahliye hortumundan çıkan atık yağ tamami ile janta bulaşmış. o derece zorladım, yakıtı denemek için... o şekilde 17 küsür kuruş yaktı.. yani 100 km de 3.4 lt yaktı.. benim 250 lik scooter ile aynı neredeyse ama olsun yapacak birşey yok..motorun keyfi var arkadaş o yeter

tabi gelirken mimarsinan koprusunun orda bi moa verdim, sonra yola devam edecem ana basıyorum marşa tık yok..zar zor sağına soluna vura vura çalıştırdım..sinyak takılıyor çalışmıyor tak tuk çalışacağı yerde hızlı hızlı çalışıyor vs.anladım ki akü kutup başı gevşemiş.. eve geldim bi açtım, evet gevşemiş. hemen sıktım güzelce.. başka hiçbir sorun yok motorda..biliyorum, gts evo da ben 6 ayda 13.000 km yaptım, kaliteli motor olduğunu çok iyi biliyorum o yuzden içim çok rahat..
artık aranızdayım.. işte resimler
bu da son olarak, Ankaralı olmamın şerefine "kırmızı motor aldınmı, muradına erdinmiii "