Biz de teşekkür ederiz Değerli gurblood, Allah görünür görünmez kazalardan muhafaza etsin sizleri. Diğer satın alan arkadaşlara da hayırlı olsun diyorum. Boxer kullanıcı forumu da ürünün kendisi gibi sevimli geliyor bana...Bunda bazı arkadaşlarımızın değerli çalışmalarının ve yorumlarının da çok büyük etkisi var. Bu ürünü İnşallah uzun yıllar keyifle kullanacaksınız.
Değerli yurdukoru arkadaşımızın da ifade ettiği gibi bu üründe Exhhaust TEC teknolojisi var. Aslında Bajaj'ın her 3 modelinde de var. Patenti de Bajaj Auto'ya ait. Hemen egzostun yanındaki bu küçük hazne sayesinde düşük ve orta aralıktaki hızlarda da vites değiştirmeye gerek kalmadan ürününüze gerekli gücü aktarıyor. Adeta bir turbo vazifesini görüyor. 4 nvü vitesle gidiyorsunuz. Ani hızınızı düşürdünüz. Gaz kesme ile beraber egzost içindeki basıncın bir bölümü geri gelirken bu hazneyi dolduruyor. Siz vites değiştirmeden tekrar gaz verdiğinizde adeta turbolanmış gibi motor kendisini hemen toparlayıp yoluna devam ediyor.
Bu forumun başında 2 nci sayfada 6 Nisan tarihinde yazmış olduğumuz yorumda aşağıdaki özelliklerine dikkat çekmiştik. Herhalde arkadaşlarım bunu daha iyi hissediyorlar.
1. Sağlamlık, dayanıklılık ve güç,
2. Yakıt tasarrufu,
3. Uygun fiyat ve uygun fiyata satış sonrası hizmet desteği,
4. Sürüş keyfi,
Bu vesile ile tüm arkadaşlara hayırlı bir Ramazan ayı diliyorum.
Selam ve saygılarımla...
Sizede iyi bir ramazan ayı diliyorum. Uygun fiyata böyle bir motor aldığım için memnunum. boyum 185cm 90 kiloyum ilk korkum bisiklet gibi gelirdi ama ilk görüp üzerine oturdum tmm dedim. Bu egsoz dalgasımı yoksa motorun özelliğimi bilmem ama 30-40 3le giderken hadi aç gazı diye tahrik ediyor bu motor adamı. Arkadaş iş gereği takım giyoruz apaçiye çeviriyor bizi. tmm normal zamanda verecez hakkını
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Arkadaşlaaaaaarr an itibariyle kırmızı boksörümün faturasını izmir motoshop bayisinden kestiriyorum kendileri bana faturayı kargo edecekler ben plakayı çıkartınca gidip teslim alacağım motorumu bu noktaya kadar burada başta @Ekrem ATA Bey olmak üzere yorumlarda bulunan foto. lar yükleyen tüm arkadaşlara çook teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bende en kısa zamanda plaka ruhsat işlerimi halledip kitapçıktaki rodaja aynen uyarak foto. lar çekip yükleyeceğim.
Hayırlı olsun motorunuzla sizden önce tanıştım benim kara boksörle yanyanaydılar bende ordan aldım. Kazasız belasız...