cb125e ye cbf 150 egsozu uyar mi? arkadaşlar yardim lazim

Selam. Arkadaslar. Yeni. Aldigim cb 125 e. Ye. Egsoz ariyorumda. Cbf 150. Nin egsozu. Uyarmi. Bilgisi. Olan varsa. Yardimci. Olursaniz. Sevinirim. 125 in. Egsozu. Pahali. Ve yan. Sanayisi. Yok. Motorumun üzerinde. Soba borusu. Varda. :)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ustan onu halleder bence zor bişey olduğunu sanmıyorum boğazdaki boru kalır sadece tüpünü değiştirirsiniz

Merhaba;
Honda cb 125 i yeni aldım.giderken çok güzel. Ama istop ediyor.Çalıştırmakta güçlük çekiyorum.Servise getirdiğimde ilk basışta çalışıyor.Mahçup oluyorum.Jikle yi ayarlayamıyorsun diyorlar .Jikle önce yukarıda dediler.Şimdi en altta olacak diyorlar.Var mı bu durum başına gelen arkadaş.Motor da bir sorun olacağını zannetmiyorum .Acaba benzin de mi bir sorun var.

Eyvallah,

Atilla. Cikle en yukarida yani fara dogru durmali. Bendede var sabahlari. Calistirdigimda. Stop. Ediyor 3-4 kere. Egsozdandir. Dye. Dusunuyorum. Bi. Degistireyim. Olmazsa. Yazarim. Sende. Orj. Egsoz sanirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------

Yan sanayi. Egsoz. Benzin. Sarfiyatini. Etkilermi. ?

Selam. Arkadaslar. Yeni. Aldigim cb 125 e. Ye. Egsoz ariyorumda. Cbf 150. Nin egsozu. Uyarmi. Bilgisi. Olan varsa. Yardimci. Olursaniz. Sevinirim. 125 in. Egsozu. Pahali. Ve yan. Sanayisi. Yok. Motorumun üzerinde. Soba borusu. Varda. :)

okluduğunuz okulda türkçe dersi varmıydı?

Ben. Okula. Gitmedim. Arkadaslar. Sizin. Kadar. İyi. Yazamayabilir. Bir cok. İnsan. Noktalama. İsaretlerini bilemeyebilir. Sukredin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar