11.06.2014 İstanbul sapanca

Motosikleti
Cbr 650F
prşembe ve cuma gündüz boşum seç been geleyim kemerburgaza kadar gideriz :)

prşembe ve cuma gündüz boşum seç been geleyim kemerburgaza kadar gideriz :)

Cuma sabahı boşum kardeş. Çarşamba perşembe sınavlar + iş var. Cuma sabahı müsaitim. Yalnız baştan söyleyeyim benim yer yön duygum zayıftır , iş ev okul arasını biliyorum bi tek. İdare ederim seni ağır ağır gideriz diyorsan her yola gelirim. Olmadı Sarıyer'e doğru kaçarız. Sirkeci'ye gelirsen karşılarım seni.

Not : 125 cc scooter sürücüsüyüm yanlış olmasın :bounce:

Motosikleti
Cbr 650F
tamam o zaman cuma saat 11 gibi buluşalım verelim burnumuzu karadenize öyle gidelim garipçe felan oralara :)

tamam o zaman cuma saat 11 gibi buluşalım verelim burnumuzu karadenize öyle gidelim garipçe felan oralara :)

Dediğim gibi her türlü varım. Ancak 11'den biraz daha erken olsa iyi olur. Gerçi sen bu tarafa geçeceksin. Bir abi daha var o da scooter kullanıcısı hemen ikna ettim onu da :) CBR 250 kullanıyo galiba dedim , çekindi biraz uzar gider o biz geride kalırız diye :) Biz bir keresinde Tayakadın köyüne gitmiştik, süper yerler. Yol da çok zevkli. İstersen yine yapalım. Ne dersin ?

Motosikleti
Cbr 650F
yok yahu ne uzaması beraber gidiyoruz :)
farketmez gideriz. saat 10 olsun hadi levent bp de buluşuruz

neyse şimdi yarınki geziye dönelim konu değişmesin :D
sabah 10.30da kurtköy opet mehmetçik vakfı tesislerindeyiz :)

yok yahu ne uzaması beraber gidiyoruz :)
farketmez gideriz. saat 10 olsun hadi levent bp de buluşuruz

neyse şimdi yarınki geziye dönelim konu değişmesin :D
sabah 10.30da kurtköy opet mehmetçik vakfı tesislerindeyiz :)

Şu geziyi halledin, sonra başlığı değiştir :) Burdan da katılan arkadaşlar olur belki

Yarın beklenmeyen iş sebebi ile gelemeyeceğim. Tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar ve eğlenceler dilerim.

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar yarın görüşürüz inşaallah :)

Bugün yaptığım kmnin haddi hesabı yok bünye pert :) şimdi yatıyorum yarın opete gelmeye çalışırım ama gidiş yönünde opete giriş yok. napsam karşıdaki opetten elmi sallasam :D

Motosikleti
Cbr 650F
anlaşılan istanbuldan giden 3 izmitten katılan 1 kişi var

havada güzel :)

ufak ufak hazırlanalım bari :)

osiris üşenme gir otoyola gel işte :)

Çok pis kıskandım. :(

Haftaya da ben bi organize edim :)

Bu arada Maşıkiye Cansu on numara mekan, tavsiye ederim.

Samet, tavla olayı çok kulağa hoş geldi, sapanca gölü kıyısında ki mekanlar güzel.

Keyfini çıkarın, ben de dahilş olmayı çok isterdim :(

Ama herişte bir hayır var, bugün arka lastiğe iki çivi girdi. Bir de değil, iki!!!

Sabah servisteydim. :(

Kazasız belasız geziler

Hesapta opetten şekerpınar gişelerine kadar eşlik edecektim ama bi anda kendimi maşukiyede buldum :cherry: Güzel bir gün geçirdik en kısa zamanda yeni bir gezide buluşmak üzere hoşçakalın dostlar.
Viraj videoları nasıl çıktı acaba

Kocaeli İl Temsilcisi
Çok güzel bir gezi oldu evet . Viraj videolarını bende merak ediyorum . Yarın öbür gün yüklenir youtube'a :)

Çok güzel bir gezi oldu evet . Viraj videolarını bende merak ediyorum . Yarın öbür gün yüklenir youtube'a :)

Motoru daha dün almamış olsaydım sen virajlarımı görseydin :) 1 2 hafta alışıp huyunu suyunu öğrensem yeter.umarım bende armağanın yarısı kadar iyi viraj yapmışımdır :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar