Sıfır Yamaha WR125X mi Asya RX 250 mi acil yardım

Sıfır sm almaya karar verdim. Ama kaliteli bir 125 lik mi yoksa biraz daha makul bir 250 lik mi karar veremiyorum.yamaha wr125x 9.450 tl. Asya rx250 6.900 tl. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar

Kocaeli İl Temsilcisi
Asya motor almanızı önermem . Forumda bir çok kişi motordan şikayetçi ve satarken zarar edebilirsin . Kaliteli olsun öz olsun yamaha wr 125 x alın . Bende seviyorum sm motorları . Fakat 125'lik olduğu için şehirdışına gezilerde yorabilir . Ama şehiriçinde ve hafif arazi yollarda pahabiçilemez :)

Teşekkür ederim. Peki wr125 le şehir dışına hiç mi çıkamam? Yılda bi kaç kez uzun yola gitmek istiyorum. Hız ve güç beklentim yok ama bayılıp kalmasını da istemem

Moderatör
Konu hakkında hiç bir bilgim yok ama, neden acil ki? diye sormadan edemeyeceğim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Teşekkür ederim. Peki wr125 le şehir dışına hiç mi çıkamam? Yılda bi kaç kez uzun yola gitmek istiyorum. Hız ve güç beklentim yok ama bayılıp kalmasını da istemem

Rica ederim . Uzun yola tabiki çıkarsınız , sonuçta su soğutmalı bir motor . Herhangi bir sorun olmaz motorda . Ama hızı uzunyolda az olacağı için belli bir km'de bir dinlenmeniz lazım . Ortalama stabil 110 120 arası rahat gidersiniz . Daha fazlası 125'lik bir motor için zor . Artı wr 125 x çok kaliteli bir motor fakat . Ufak da olsa kaza yapmamaya çalışın çünkü yedek parçaları inanılmaz derecede pahalı ... :pr:

Çünkü tayin sebebiyle kıbrıstan tekirdağ a gidiyorum arabamı sattım ve gider gitmez supermoto almak istiyorum. Araçsız kalmaya alışkın değilim. Tabiki hobi amacım da var ama Türkiye'ye dönünce hemen almak istediğimden hata yapmak istemiyorum. 3 haftam kaldı burda

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------

Keşke sm biraz daha yaygın olsa. Bu iki seçenek dışında bu bütçeyle zor. Yine de wr daha mantıklı gibi

Kocaeli İl Temsilcisi
[/COLOR]Keşke sm biraz daha yaygın olsa. Bu iki seçenek dışında bu bütçeyle zor. Yine de wr daha mantıklı gibi

Ülkemizde ne yazıkki sm çeşitliliği bulunmamakta fazla. Ama 250'lik bir motor almak isterseniz . Biraz daha para verip Honda crf 250 L almak daha mantıklı gibi .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar