8. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 1 Haziran 2014 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene olduğu gibi 1 Ocak'ta OMM ile MadRun sürüşü yatık. Şimdi yılbaşında bir sürüş planlanıyorsa ona göre herkes iştirak ediyor. Hava soğuk ve ekipmanları sıkı giyindiğinde eziyetten çok bilhassa zevkli oluyor. Ama bu gezi gibi sıcak havada üstüne yağmurluk vs giydiğinde leş gibi terliyorsun, kamyonların arasında çamurda yolculuk oluyor. Ocak'ta yapılan sürüş dağ yollarındaydı, ne çamur yedik ne başka bişey. Otobanda sağanak yağmur altında yazın sürüş :silent: Kardeşim gitmedin ne bıdı bıdı yapıyorsun diyenler olabilir, eyvallah :rendeer:

Ntv kuvvetli yağış sebebi ile bazı uçak seferlerinin iptal edildiğini yazıyor internet sitesinde. Daha önce böyle bir haberi hiç duymamıştım.

Yola çıkanlar için endişelenmeye başladım.

Motosikleti
Cbr 650F
yazık olmuş. iptal eidlip 2 hafta sonra yapılsa sınavı olanlara da yazık olmazdı herkes katılırdı galiba.

Bence kimse gitmedi,9:20 gibi opete gittim kimse yoktu. zaten 10 dk sonra sağanak yağmur bastırdı gelende dönmüştür

gider onlar gider...Doğaya inat deprem olsa giderler..:p

Depremde neymiş..bir doğa olayı süreceği 10 saniye...:queen:

e 8.4 şiddetinde oldu Türkiye yıkıldı lan..:p

olsun ya ben Doğadayım bana bişey olmadı...dur şu yarığın içinden bi geçeyim...yarık derken seprem sonrası kanyon oluşmuş İzmit de onu da geçtimmi Yuvacık.. :p ananıı lan Yuvacık Barajı yıkılmış sular İzmite gitmiş napcaz şimdi...yok yok ben yinede göçüğü eşeleyip tesisleri bulcam..taktım panpaaa...:p

ayrıca bir şey daha eklemek isterim 600 ve üstü makinası olupda bu yağışlı havada çıkanları ayrıca ayıplarım...ya istediğin ekipmanı giy Dakar Ralisinnde değilsin...keyif için bir ritüelin peşindesin...hadi sen ahmaksın...makinanı neden riske atıyorsun ...ve Otobanda yağmur yemek sadece çamur yemek demektir...Florida da yaşasam bende yağmuru umursamam :) ama Otobanda çamur yiyeceksin başka bişey yapmayacaksın...neyse ders olsun bu size...:p

birbirini tanıyan bir ekip olsa onada eyvallah argadaş hatırınada gidilir...ama ayrı dünyalardan 50 adam bu stresle ne kiremitte alabalığın tadı olur ne de Yuvacığın...

herşeye rağmen katılım gösteren argadaşlara bir klip hediye edeyim..onlar için özel seçtim..klip özellikle tam onlara göre.. :queen: bu enerji Himalayalarada çıkarır ..

Alper_time gelsin parça...:queen:

http://www.izlesene.com/video/dj-snake-turn-down-for-what-feat-lil-jon/7247948#

Son düzenleme:
Depremde neymiş..bir doğa olayı süreceği 10 saniye...

e 8.4 şiddetinde oldu Türkiye yıkıldı lan..

olsun ya ben Doğadayım bana bişey olmadı...dur şu yarığın içinden bi geçeyim...yarık derken seprem sonrası kanyon oluşmuş İzmit de onu da geçtimmi Yuvacık.. ananıı lan Yuvacık Barajı yıkılmış sular İzmite gitmiş napcaz şimdi...yok yok ben yinede göçüğü eşeleyip tesisleri bulcam..taktım panpaaa...

binlerce insanımızı kaybettiğimiz bu depremi bu kadar tiye alıp her yazıdan sonra gülmenizi ve izmit için yadıklarınızı şiddetle kınıyorum rabbim inşl size ve yakınlarınıza bu acıyı yaşatmaz...

Çilek sende haklısın ama olayı bu kadar büyütme istersen...maneviyattan vurma...basit aptal bir gezinin anatomisi olay...

Super Moderator
Yuvacıktan selamlar herkese kazasız belasız biraz ıslanarak geldik
yaklaşık olarak bir saat oldu geleli
merak eden arkadaşlara bilgi vereyim dedim
gelemeyen arkadaşlar için başka bi gezi düzenleriz inşallah
Sağanak yağmurda değişik bi tecrübe oldu video ve fotolar akşam yada yarın görüşmek üzere

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ben her koşulda motor sürerim sorun değildi de, hanımla geleceğim için gelemedim. sabah gök gürüldüyordu.. umarım eğlenmişsinizdir. kazasız belasız dönün..

Yuvacıktan selamlar herkese kazasız belasız biraz ıslanarak geldik
yaklaşık olarak bir saat oldu geleli
merak eden arkadaşlara bilgi vereyim dedim
gelemeyen arkadaşlar için başka bi gezi düzenleriz inşallah
Sağanak yağmurda değişik bi tecrübe oldu video ve fotolar akşam yada yarın görüşmek üzere

Tebrikler!!! Herkese selamlar iyi sürüşler...

Yuvacıktan 1 fotoğraf düştü hemen paylaşayım :) Lucas ve Soa karede
10313684_10203148341962840_2205663575344503672_n.jpg

sırf inat için gidip erteleme zerafetinde bulunmadığınız içinbende tebrik ederim...yılda bir Yuvacık Gezisi oluyor o da yalan oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar