gider onlar gider...Doğaya inat deprem olsa giderler..
Depremde neymiş..bir doğa olayı süreceği 10 saniye...:queen:
e 8.4 şiddetinde oldu Türkiye yıkıldı lan..
olsun ya ben Doğadayım bana bişey olmadı...dur şu yarığın içinden bi geçeyim...yarık derken seprem sonrası kanyon oluşmuş İzmit de onu da geçtimmi Yuvacık..

ananıı lan Yuvacık Barajı yıkılmış sular İzmite gitmiş napcaz şimdi...yok yok ben yinede göçüğü eşeleyip tesisleri bulcam..taktım panpaaa...
ayrıca bir şey daha eklemek isterim 600 ve üstü makinası olupda bu yağışlı havada çıkanları ayrıca ayıplarım...ya istediğin ekipmanı giy Dakar Ralisinnde değilsin...keyif için bir ritüelin peşindesin...hadi sen ahmaksın...makinanı neden riske atıyorsun ...ve Otobanda yağmur yemek sadece çamur yemek demektir...Florida da yaşasam bende yağmuru umursamam

ama Otobanda çamur yiyeceksin başka bişey yapmayacaksın...neyse ders olsun bu size...
birbirini tanıyan bir ekip olsa onada eyvallah argadaş hatırınada gidilir...ama ayrı dünyalardan 50 adam bu stresle ne kiremitte alabalığın tadı olur ne de Yuvacığın...
herşeye rağmen katılım gösteren argadaşlara bir klip hediye edeyim..onlar için özel seçtim..klip özellikle tam onlara göre.. :queen: bu enerji Himalayalarada çıkarır ..
Alper_time gelsin parça...:queen:
http://www.izlesene.com/video/dj-snake-turn-down-for-what-feat-lil-jon/7247948#