KTM 390 Ya da MT-07 ALLAHİN izini ile.
Birşey dikkatimi çekti,Sahibinden.comdaki 200lüklerin neredeyse hepsi durduğu yerde başkaları tarafından yan yatırılmış![]()
durum tum motorlarda boyle,keyfe keder yan yatti,orjinal boyasini korumak icin uzerine bir kat daha boya attik gibi palavradan yorumlarben bir duke 200 bakmaya gittim, o da oldugu yerde yan yatanlardandi. Motor 2 tarafa da dusmus ve sag taraftan blogu traşlamis. Basaklardan tut tornalanmayan yer kalmamis
adam 11.000 tl dedi gulerek uzaklastim
unutma.TR de kaza yapan motor yok,hepsi kullanimdan dolayi olusan ciziklerden boyandi ve ayni sebepten şaseleri kaynakli![]()
Bekliyoruz duke 200 ve 390 yorumlarınızı![]()
Duke 200'ü denedim, 390 ve sürpriz olarak 1190 Adventure yarına kaldı. Açıkçası 200'ün gidişi, frenleri, yol tutuşu çok iyi olsa da motor son derece rahatsız ve çok titreşimli. Geçen hafta denediğim Bajaj Pulsar kadar titreşim var. Pulsar'dan bir gömlek daha iyi ama iki katı da pahalı. İyi bir motor bir şey demiyorum ama kesinlikle almam diyebilirim.
aynen sana katılıyom hep derler hiç düşmesi yok bi bakarsın manetlerin ikiside keçi böynuzu gibi ters dönmüş uçları.
bende o yüzden gidip ikinci el fiyatına sıfırı aldım yani 13000.tl ye ama gel gelelim dün şerefsizin biri deponun sol köşesine anahtarla heralde çizmiş bide böyle modeller var çekemezler ya çizerler yada devirirler ama bu çizikler düşme ve sürtünme gibi değil bakınca belli olur yerinde olmuş diye.
Sayfalarca kavga etmemin sebebi de bu iste, adamin motoru dusmus, servise soksan 2.000 tl masrafi var ama 12.750 tl istiyorsifir abslisi 13.000 iken
![]()
Bu haftasonu şansıma burada KTM deneme sürüşü organize etmişler. Öğleden önce KTM Duke 200'ü kullandım. Geçen hfataki Pulsar denemesinden sonra sıcağı sıcağına çok iyi oldu. Bazı arkadaşlar abarttığımı düşünebilirler ama bana göre koltuğunun rahat olması ve amortisörleri dışında Pulsar'a göre hiçbir artısı yok. Aradaki fiyat farkına da bakarak, Altın Elbiseli Adam'ın 250 cc motor testindeki KTM sahibi bayanın deyişiyle "O paraları Duke 200'e assslaaa vermem" Bu kadar net söylüyorum. Titreşim olarak Pulsar'dan fazlası var diyebilirim. Gidişi ve frenleri tamamen aynı. Tabi yol bigisayarı da var ama o da gösterge tablosu olarak çok güzel durmuyor. Fiyat/performans anlamında Pulsar çok önde...
Bİ KARAR VER ABİ AYNIMI TİTRİYOR FAZLAMI TİTRİYOR :wiinkk:
almamışsın bitmiş. verilecek daha büyük bir cevap olduğunu sanmıyorum.
bu arada bir motordan düşmüş diye direk vazgeçiyorsan işin var senin onu diyeyim :mrgreen: