Valla ılk 100kmlık tecrubemde beklentılerımı karsıladıgını soyleyebılırım genelde ıstanbul ıcı kullanırım ve kendımı dızgınlemekte zorlanırım elımın ayarı yok o yuzden bu makınayı sectım gıtmesın dıye
RR'da sonu pek olmuyor makına yuruyor ıkıncı bır nedenım sureklı arkamdan ayrılmayan artcım, o ve ben oturus pozısyonu rahat olsun ıstedık RRda bu mumkun degıl bır yerden sonra ıllakı agrı cekıyorsunuz her ne kadar alıstım dıye kendınızı ınandırsanızda. bunun yanında 4 sılındırın konforu cekıcılıgı ve yakıt tukeımı , abs gıbı bır guvenlık ekıpmanı az cok sızı kurtarıyor. 6 ay motor aradım 2011 F lere ıstenen fıyatlar orjınal hatasız dıyıp yatan suruklenen makınalardan sonra bu ılac gıbı geldı. Amortısorle ılgılı sunu soyleyebılırım bana bıraz sert geldı cukurlarda ve kasıslerde cok hıssettırıyor belkı lastık basınc ayarındandır onuda denıcem farklı sekılde. Kısaca cbr 250 kadar rahat kullanım her ne kadar beygırı kısılmıs desenızde 200+km hızlar ve suna emınımkı honda yıne zam yapıcak bu fıyatın ustune satarken mınımum zarar yasatıcak bana cunku bunla 2 yıl kadar kalıp hrc 1000RR gecme dusuncem var hayır dualarınız ıcınde tekrar tesekkurler...