Arkadaşlar merhaba,kusura bakmayın bu saatte yazdığım için kız arkadaşımın süpriz doğum günü süprizi ile bütün akşamımı eğlenerek geçirdim.Bugün doğum günümde

(15/05)
Arkadaslar nacizane fikrim, geziye katilacak butun arkadaslarin geziye katilirken siyah t shirt giymeleri yönünde. Siyasi bir sembol olarak degil karalar icinde canlarini yitiren alinlari ak vatandaslarimiz için. #SOMA
İyi hoş güzel bunları yapalım ama ne için ? Biz orada mangal yiyip sohbet muhabbet ederken demezlermi adama "ulan soma'yı anıyorsunuz burada makara peşindesiniz" diye..
Eğer böyle birşey olacaksa üzüntümüzü,soma için özel bir organizasyonla dile getirmeliyiz.
Pazar günü bugün için doğru gün değil.Tabi bu benim kendi düşüncem.Yine de siz bilirsiniz
Eger bur isim ciknazsa şu grubu tanimayi istiyorum. Cok sicak ve candan gorunuyor sadece tanismak icin gelebilirim INSALLAH.
"KAZASIZ SURUSLER"
Seninle tanışmayı çok isterim abi,formda yazılarını görüyorum.Umarım pazar günü görüşürüz
Arkadaslar ben kurtkoyden gelecegim anadolu yakasi viaportun onunde mi toplaniyoruz yoksa opetin ordamiyiz tam yerini acik yazarsaniz sabahin 9unda orasimiydi buradamiydi diye yer aramayalim
birde organize eden arkadas kisi basi nekadar duser ekmegiydi kolasiydi ettiydi tedarikli gelelim hani net olmasada uc asagi bes yukari sikinti olmasin

)
Ortalama 20 tl yakıt hariç.
solidrider 16 kişiye mangal başıcılık biraz zorlar gibime geliyor ama

)
bu arada küçükçekmece ve civarından gelicek olan arkadaslar varmı levent bpye toplu gidelim düşüncesindeyim...
Sen hiç canını sıkma ben iyiyim böyle :mrgreen:
GÜNCEL
1-SolidRider + 1*
2-Osiris
3-Hasanrs
4-Palakadir
5-Kngsze
6-BERKE90
7-TANIMSIZ
8-Mr.Mühendis*
9-Taskinlar + 1*
10-Tunahanist