2014 Kasa Honda CBR250R Almış Bulunmaktayım...

Aferim sana,bak ne güzel korumalarını almışsın,kaskını almışsın,ehliyetini de alıyorsun,paranı da biriktirmişsin,çok takdir ettim,güle güle kullan güzel kardeşim,Allah kaza bela vermesin,inşallah ileride de istediğin güzel motorlara sahip olursun...

Hayırlı olsun.Güle güle eskit

Eyvallah hocam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

Aferim sana,bak ne güzel korumalarını almışsın,kaskını almışsın,ehliyetini de alıyorsun,paranı da biriktirmişsin,çok takdir ettim,güle güle kullan güzel kardeşim,Allah kaza bela vermesin,inşallah ileride de istediğin güzel motorlara sahip olursun...

:) teşekkür ederim abicim. Herzaman önce güvenlik. Ailemde zaten motor alma kararıma başta biraz karşı çiksalar da ekipman ve eğitimi mi tamamlarsam razı olacaklarini söylediler. Ben de zaten güvenlik konusunda tedirgin olduğum için onları da hic ertelemek istemedim. Dizlik konusunda yardımcı olursanız sevinirim ama içime sinen bişey bulamadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:24 ----------

Allah kaza bela vermesin, güle güle kullanın..

Çok teşekkür ederim allah size daha güzellerini nasip etsin :)

Dizlik konusunda yardımcı olursanız sevinirim ama içime sinen bişey bulamadım.

Dizlik konusunda Kevlar korumalı Tech90 motosiklet pantolonu öneririm. Yeni bir modeli var, motosiklet pantolonu olduğu anlaşılmıyor bile. İşte, okulda her yerde rahatlıkla giyilebilir. İçinde EN 1621-1 koruma var.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah isteyen diğer kardeşlerimizede nasip etsin.

Hayırlı uğurlu olsun, Allah isteyen diğer kardeşlerimizede nasip etsin.

Amin teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Dizlik konusunda Kevlar korumalı Tech90 motosiklet pantolonu öneririm. Yeni bir modeli var, motosiklet pantolonu olduğu anlaşılmıyor bile. İşte, okulda her yerde rahatlıkla giyilebilir. İçinde EN 1621-1 koruma var.

Duymuştum evet güzel bi çözüm. Bende zaten dizlikler çok hantal oldugu icin okula veya işe giderken sıkıntı olacagindan korkuyorum. Pantalonun altina giyilen dizlikler genelde estetik oluyo onlari dusunuyorum

Hayırlı olsun çok güzel ve şık bir motor.Fakat bir süre sonra daha yüksek CC motor isteyeceksin.

hayırlı olsun...

teşekkürler

Hayırlı olsun çok güzel ve şık bir motor. Fakat bir süre sonra daha yüksek CC motor isteyeceksin

biliyorum ancak ne tecrübem ne yaşım nede ekonomik gelirim daha yüksek cc li bir motoru karşılamaz :) tahminimce 2-3 yıl kullanıcam.

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

amin hepimizi korusun allah kazadan :)

sağol kardeşim

Hayırlısı olsun çok güzel güle güle kullan

teşekkür ederim hocam sağol :)

teşekkürler

biliyorum ancak ne tecrübem ne yaşım nede ekonomik gelirim daha yüksek cc li bir motoru karşılamaz :) tahminimce 2-3 yıl kullanıcam.

amin hepimizi korusun allah kazadan :)

sağol kardeşim

teşekkür ederim hocam sağol :)

alınca izlenimlerinizi paylaşır mısınız ? bende almaya niyetlendim

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun gayet yakısıklı bi kasa. kazasız belasız sürüşler inşallah.

aylarca para biriktirdim aldım deme adamı döverler :bounce:
Türkiye şartlarında bu motoru alabilmek için yıllarca para biriktirenler var..
hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar