Parlak Siyah mı Mat Siyah mı ?

Herkese selamlar. Kısmet olursa birazdan joymax 250 mi almaya gideceğim. Ama parlak siyah ile mat siyah arasında kaldım. Mat siyah daha hoş geldi gözüme ama matların daha çabuk çizildiğini, çiziklerin de çok belli olduğunu düşünüyorum (kaskımdan biliyorum). Yorumlarınızı bekliyorum.

Mat mat mat mat.mat demismiydim.en iyisi mat.

Yasal uyari:yazilan bu makale tamamiyle objektiflikten uzak olup, yazarin kendi hayal dunyasinda kurgulamis oldugu evrende gecmektedir.

Aynen önemli olan senin motora binerken alacağın keyif ki rengi de bu konuda çok önemlidir bence. Hangisini seviyorsan hangisine bakınca daha mutlu oluyorsan onu al. Çizik falan o bunu diyormuş kısmını hiç kafana takma bence :)

Öyle diyosunuz ama insanlar alacağı motorda görüntü bakımından kendinin beğenmesi haricinde insanlar beğenir mi olayını düşünür.

Herkese selamlar. Kısmet olursa birazdan joymax 250 mi almaya gideceğim. Ama parlak siyah ile mat siyah arasında kaldım. Mat siyah daha hoş geldi gözüme ama matların daha çabuk çizildiğini, çiziklerin de çok belli olduğunu düşünüyorum (kaskımdan biliyorum). Yorumlarınızı bekliyorum.

Burada yazar duygusunu belirtmiş zaten.

CBF ya da YBR AL.Karıştırdım pardon.Her iki siyahta tozu çok gösterir ama temizken uuuu beybi

Yorumlara teşekkürler arkadaşlar. Mat kalmamış zaten elinde parlak aldım :)

Moderatör
Mat kalmamış mı? O parlak motora o kadar para vereceğine Doğan görünümlü Şahin alsaydın keşke :p
Kazasız belasız kullan yeni motorunu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar