Bursadan Selamlar MT ailesi

Herkese selamlar MT ailesi, Adım Safa, Yaşım 27.

Motosiklet sevdam üç yıl öncesine dayanır, öğrencilik, parasızlık falan derken, ilk engel olan ehliyetimi 2013 yazında aldım. Bu sürede araştırma ve okumalarıma hızla devam ettim. Henüz motosikletim yok bu yaz inşallah 125 lik bir commuterla başlamak istiyorum. Şu sıralar Ybr 125, cb125e, apache 150, discover 125 St gibi modelleri araştırıyorum. Japonlar aklıma yatmakla birlikte fiyat-performans açısından hintliler de aklımı çelmiyor değil :) Yoğun araştırmalar sırasında formunuzda çokça vakit geçirmeye başladım bende hem daha rahat soru sorabilmek hemde tanışmak adına forumunuza üye oldum.

Herkese iyi forumlar.

L

lawyer_16

hoşgeldin kardeş. hintlileri tavsiye ederim hem çok sağlam hem çok güçlüler ama biraz titreşimleri vardır :) cb125 serisinde de aynı titreşim var bu arada. bunların yanında motosiklet kullanmadan önce iyi bir eğitim almanı tavsiye ederim bursa'da bu işi yapan birini tanıyorum :)

Aramıza hoşgeldin kardeşim.Allah gönlüne göre versin..:)

Sağol teşekkür ederim hoşbulduk :)

hoşgeldin kardeş. hintlileri tavsiye ederim hem çok sağlam hem çok güçlüler ama biraz titreşimleri vardır :) cb125 serisinde de aynı titreşim var bu arada. bunların yanında motosiklet kullanmadan önce iyi bir eğitim almanı tavsiye ederim bursa'da bu işi yapan birini tanıyorum :)

hoşbulduk teşekkürler :) aslında en mantıklısı ve kafamı fazla yormadan ybr 125 alıp geçicem ama bugün gittim bayiye fiyat 4900 TL olmuş 2014'te ikinci zam gelmiş, moralim bozuldu. plaka ruhsat 5300 TL gibi bir rakam, dur bakalım hayırlısı. bu arada bursada eğitim veren bir kurum mu var bir kişi mi ?

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bajajı bende tavsiye ederim, panayırda test için motoru veren bir bayi var oraya gidip test edebilirsiniz hala devam ediyordur diye tahmin ediyorum. sadece yakıt konusunda zaten bütün motorları geride bırakır, motorda titreşim rahatsız edici değil ama var son hızıda diğerlerine göre düşük kalıyor ama malzeme kalitesi falan iyi geldi bana bajaj kendini hindistanda kanıtlamış milyonlarca satmış bir marka zaten.. test günü aramızda ybrye rakip olur diye konuşmuştuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar