adam gibi 2. el hyosun satan yok ya motor zorlanmis yada düsmüs
Nasıl birşey bakıyorsun bilmiyorum ama arkadaşın şöyle bir ilanı yayında
İlan Numarası : 161734857
motor guzel maşallah da benım anlamadıgım egzoz degısısnce garantı bıtıyorsa bakımlı ve garantılı nasıl oluyor buna da dıkkat edecekmıyız anlayan bılen ?
motor guzel maşallah da benım anlamadıgım egzoz degısısnce garantı bıtıyorsa bakımlı ve garantılı nasıl oluyor buna da dıkkat edecekmıyız anlayan bılen ?
Hatırlarsınız, bende beyaz 2013 var. Malum F1 yakmıştı bir kere, yolda kalmıştım. Motoru zorlamamak içinde kamyonet kasasında servise götürdüm.
Motor servisteyken hyosung ve st&kanuni'nin bölge müdürü denk geldi. Motoru gördüğü gibi kesin egsozdan yapıyordur demiş. Servis telefonla beni aradı, orjinal egsozu getir dedi. Getirdim, taktık, egsozdan olmadığını anlamış olduk servis müdürüde oradayken. Garanti dışı vs birşey denmedi. Çünkü egsozla alakalı birşey değil zaten. Ardından makineye takıldı ve krank sensöründen olduğu anlaşıldı, garantiden değişti sensör.
Egsoz psikolojik olarak servistekileri etkiliyor. Sorunla alakalı fikirleri yoksa hemen egsoza suç atıyorlar.
Aynı şey xenon far içinde geçerli. Motorda elektrik arızası olsa hemen xenona suç atarlar
Bu arada benim motor full beyaz, 2013 nisan trafiğe çıkışlı, tiger egsozlu, 3500 km'de. Yatması, vuruğu, kırığı yok. Aynaları da orjinal. Ciddi düşünen varsa satmayı düşünebilirim tekrar 600lüğe geçmek için.
benım makıne 2011 ama hala garantide
garanti mal bayiden cıktıgı anda başlar![]()
Herkese iyi geceler öncelikle aranıza yeni katıldım, öncelikle ehliyetimi alıp bir süre 125lik bir motorla eğitim almayı düşünüyorum. Fakat bu süreçte bi yandanda kendime motor bakmaya başladım megelli honda kawasaki falan derken hyosung ankara bayisine uğradım cumartesi yada pazartesi günü ellerinde 2014 model bütün renklerden olucağını söylediler buradada bir çok bilgi edindim 2014 model kırmızı-siyah yada kırmızı-siyah-beyaz olarak görünen iki renkten birini tercih edip almayı düşünüyorum.Sizlere sormak istediğim bir kaç soru var
1- 2014 modelde de devam eden kronik bir problem var mıdır?
2- buji piposu denen parçanın bolca arıza yaptığını okudum aldığım anda daha kaliteli bi parçayla değiştirmemi önerirmisiniz ?
Ayrıca birde hoşunuza gitmeyen veya karşılaştığınız, benimde karşılaşma olasılığım olan sorunlardan bahsederseniz sevinirim görünüş olarak çok beğendiğim bi makina yapı olarak biraz iri olmam beni hyosunga ittibayide renkleri gördükten sonra bi tercih yapıp sipariş etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim herkese keyifli ve güvenli sürüşler
![]()
Buji piposunu düzelttiler mi bilmiyorum 2013 Modellerde bolca çatlamış patlamış buji piposu vardı belki 2013'ten edindiği tecrübelere göre 2014'te bu sorunu gidermişlerdir. NGK marka uyumlu var diye bu okumuştum sanki öyle hatırlıyorum eski sayfalarda bir yerdedir. Ama bence değiştirmene gerek yok servise git problem olduğunda zaten garantili direk değiştiriyorlar.
Öneri: Motorunu aldığında tazzikli suyla asla, normal hortumdan gelen suyla da fazla yıkama en güzeli silerek İlla yıkayacaksan konjektöre dikkat pek su gitmesin birde motor bloğunun orada tam iki silindirin birleştiği noktaya yakın yerde ısı sensörü var oraya fazla su gitmemesine dikkat et
Lastikleri hemen değiştirmen yararına olacaktır.
Buda benden olsun dostlar artık Fazer yada vfr gecme zamanı geldi :flower:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2012-kirmizi-gri-garantili-161769465/detay/