Simdi arkadaslar fuar zamani ben bu motosikleti cok begenmis ve almak istemistim.gayrettepe subesi isim ,telefon her neyse aldi iletisime gececegini soyledi.ustunden tam 60 gun gecti haber veren yok.motosiklet hala gelecek.yarim saat once kuralkani aradim motosikletler mayisin 15.inde gelecekmis.bence gerek yok agustosun 15i daha ideal, yaz gunu pufur pufur kullaniriz.peki test surusu yapabilecek bayiler belli mi dedim.yesilyurt motorun(kartal) numarasini verdiler.aradim oradaki hanimefendinin dunyadan haberi dahi yok.gelince test ettirecekmisiniz diyorum.satilmazsa edersiniz diyor.saka gibi.test etmek istiyorum motosikleti,gercekten sabredip bekliyorum.bayii ye gidiyorum, bayiden daha fazla bilgiye sahibim motosiklet hakkinda.umraniyede ki bayiye gittim.yakit falan soruyorum,en az yakiyor diyor.hiz diyorum ohoooo diyor.yedek parca diyorum en uygunu diyor.boyle birsey var mi?
Sayin ekrem ata kurumsalliktan bahsediyorsunuz bende sizi destekliyorum lakin bu nasil bir satis agidir.bu bayiler ozellikle mi seciliyor.motosikletten sogudum yalan yok.umarim daha iyi yerlere gelip kurumsallasirsiniz.