Sym Wolf isterse altın kaplama olsun Türkiye'nin Başkentinde satan bayi yok (Performansına, kalitesine lafım yok).
Yani aylardır almayı düşündüğüm motoru bir türlü göremiyorum
Bulamayacaksak nasıl alacaz![]()
şu wolf kullanan arkadaşlardaki azim ,gayret ve iradeyi başka hiçbir grupta görmedim.gizli tarikat gibiler.eleştiriye açık iseler birşeyler söylemek istiyorum.şahsi fikrim olarak motosiklet çok güzel ve acayip beğendim.ama sizde motoru sevmekten fazlası var gibi bir algı oluşuyor bende.birisi bir eleştiri getirdiğinde anında toplanıyorsunuz başına.bu belkide iyi bişey bilemiyorum yanlışları düzeltiyorsunuz.dışardan görünen bu.eleştiri sınırınız çok düşük.hondayı yere göğe koyamayanlara bişey demiyorum onlar zaten uçmuş.
motosiklete gelecek olursak.teknik detayları koray arkadaş güzel açıkladı üstüne diyecek bişey yok.ben sadece görüntü olarak konuşayım.birkere klasmanları farklı bu motorların ki ben hondanın bu modeline dönüp bakmam bile.burada ve birçok yerde sym yi görmeyen arkadaşlar var uyarayım onları.sym bir wolf getirmiş bu sene görmeniz lazım.bir mavi bu kadar mı güzel olur.bu kadar mı yakışır bir motora.
sözüm meclisten dışarı ve hakaret amaçlı söylemiyorum.sym'yi satamazsın diyenlere atalarımız şöyle gelişine vurmuş 'her topal atın bir kör alıcısı vardır.'her malın bir ederi vardır,yeter ki inazuma sahipleri(bunlar en enteresan familya) gibi saçmalamayın 2.el satarken.
sym wolf alan arkadaşlardan tek bir ricam var. ne olur alır almaz o iğrenç egzosu değiştirin. onun dışında kazasız belasız nice mutlu km ler motorlarınızla.
kanka bak konu başlığından yola cıkarak konuşuyorum.BENCE wolf cbr 250 satılıp alınacak bir motor değil.Ama dersen ki ben ybr yi satıp wolf alcam hemen gel gidelim bugun alalım sana guzel motor hoş motor diye.Yada bana diyin ki tarz değiştircem farklı sınıfa geçicem tamam alın ama ne bilim diğer sebepler bana mantıklı gelmiyor
Caner abi kullandığı motorlar için video çekse çok iyi bir arşiv olacakmaşallah daha cbrı alalı ne kadar olmuştu
Konuyu uzaktan izleyen biri olarak wolfun cbra göre en büyük eksiği 2. eldeki cansızlığı bence. Diğer türlü o kadar güzel bilgiler paylaşılmış burada, wolfun kötü motor olduğunu düşünmemiz çok saçma olur. Yüksek cc geçme gibi bir niyet yoksa değiştirebilir bence. Sonuçta zevk meselesi onu istiyorsan bence almalısın abi...
Tarikat falan degiliz hocam nereden cikardinizşu wolf kullanan arkadaşlardaki azim ,gayret ve iradeyi başka hiçbir grupta görmedim.gizli tarikat gibiler.eleştiriye açık iseler birşeyler söylemek istiyorum.şahsi fikrim olarak motosiklet çok güzel ve acayip beğendim.ama sizde motoru sevmekten fazlası var gibi bir algı oluşuyor bende.birisi bir eleştiri getirdiğinde anında toplanıyorsunuz başına.bu belkide iyi bişey bilemiyorum yanlışları düzeltiyorsunuz.dışardan görünen bu.eleştiri sınırınız çok düşük.hondayı yere göğe koyamayanlara bişey demiyorum onlar zaten uçmuş.
motosiklete gelecek olursak.teknik detayları koray arkadaş güzel açıkladı üstüne diyecek bişey yok.ben sadece görüntü olarak konuşayım.birkere klasmanları farklı bu motorların ki ben hondanın bu modeline dönüp bakmam bile.burada ve birçok yerde sym yi görmeyen arkadaşlar var uyarayım onları.sym bir wolf getirmiş bu sene görmeniz lazım.bir mavi bu kadar mı güzel olur.bu kadar mı yakışır bir motora.
sözüm meclisten dışarı ve hakaret amaçlı söylemiyorum.sym'yi satamazsın diyenlere atalarımız şöyle gelişine vurmuş 'her topal atın bir kör alıcısı vardır.'her malın bir ederi vardır,yeter ki inazuma sahipleri(bunlar en enteresan familya) gibi saçmalamayın 2.el satarken.