Black Cat

öncelikle abilerim bu motor hakkında bi bilgisi olan varmı geçen kuba bayisi gördüm bu motoru inceleme fırsatım oldu motor gözüme bi çinliye göre ii geldi sizinde fikirlerinizi almak isterim
BLACK CAT
MOTOR
Hacmi 149cc
Motor Tipi 4 Zamanlı SOHC
Silindir Tek Silindir
Maksimum Güç 11.2 Hp (8.1 kw) 7000rpm
Yakıt Sistemi Karbüratör
Ateşleme C.D.I. Ateşleme
Soğutma Hava Soğutmalı
GÜÇ AKTARMA
Sürüş Sistemi Kuba Sürüş Sistemi
Ön Fren Hidrolik Disk
Arka Fren Hidrolik Disk
SÜSPANSİYON
Ön Çift Teleskopik Çatal
Arka Helezonik Yay Çift Amortisör
Ön Lastik 90/90-19
Arka Lastik 110/90-17
BOYUTLAR
Uzunluk 1970 mm.
Yükseklik 1175 mm.
Genişlik 760 mm.
Dingil Mesafesi 1330 mm.
Boş Ağırlık 112 kg.
ÖNCELİKLE DİKKATİMİ ÇEKEN AĞIRLIĞI OLDU DİĞER CROSS LARA GÖRE GAYET İİ BENCE
http://www.kubamotor.com/new5/product/cross/blackcat.html

Black cat başlığını görünce aklıma black dog filmi geldi. Motosiklet forumunda ne alaka dedim bi an :mrgreen:

piyasaya yeni cıktıgından bilgi de kullanıcıda henüz yok sanırım

ama sen yazan kg degerlerine aldanma.

str 250 içinde ilk cıktıgında 107 kg deniyordu ama kullanıcılara göre hiç de öle değil

daha önce mondial max sahibi olup simdi str si olan olan arkadasım max dan agır diyor

max ruhsatta 135 kg dı

Kilo konusu iyi oldu benimde şüphem var, bi tartı bulabilirsem ölçmeye niyetliyim'de nereden bulacaz, yada dur basküle bakayım max sınırı yeter ise, kriko'ya alıp ölçeyim :)

Kilo konusu iyi oldu benimde şüphem var, bi tartı bulabilirsem ölçmeye niyetliyim'de nereden bulacaz, yada dur basküle bakayım max sınırı yeter ise, kriko'ya alıp ölçeyim :)

ön tekerin altına koyup sonrada arka lastikden ölçebilirsin

tam olmasada gene fikir verir

tabi kıyaslama yapılacak baska model ölçümüde gerekli :cat:

ön tekerin altına koyup sonrada arka lastikden ölçebilirsin

tam olmasada gene fikir verir

tabi kıyaslama yapılacak baska model ölçümüde gerekli :cat:

Olmadı, baskülün maksimum ölçümü 120 ve sıfıra doğru bir onluk kademe daha, sanırım kriko ile birleşince daha tam kalkmadan 130'u geçti depo full, kriko+ sm takım ama yinede bi yerde bulurisem bi tartıya geçirecem banada hiçte 130 gibi gelmiyor yada yanılıyorum.

piyasaya yeni cıktıgından bilgi de kullanıcıda henüz yok sanırım

ama sen yazan kg degerlerine aldanma.

str 250 içinde ilk cıktıgında 107 kg deniyordu ama kullanıcılara göre hiç de öle değil

daha önce mondial max sahibi olup simdi str si olan olan arkadasım max dan agır diyor

max ruhsatta 135 kg dı
bilginiz ve fikirleriniz için çok teşekkürler dediniz gibi kullanıcı yok araştırma yapıp ona göre alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

zaten ben zayıfım motorun üstüne bindiğimde böle kaldırdımda falan banada 112 kilodan fazla gibi geldi veya ben hafif motor kullandım alışamadım

bilginiz ve fikirleriniz için çok teşekkürler dediniz gibi kullanıcı yok araştırma yapıp ona göre alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

zaten ben zayıfım motorun üstüne bindiğimde böle kaldırdımda falan banada 112 kilodan fazla gibi geldi veya ben hafif motor kullandım alışamadım

Fikir iyi idi ona istinaden, benim hanzo için net 125 denmiş, haydi depo 6.7 litre kg olarak aşağı yukarı, neyse maksadım fikirden yola çıkıp kendiminkini'de test etmekti, yoksa aleti canlı olarak görmedim kadrosu iyi görünüyor:cat:

Fikir iyi idi ona istinaden, benim hanzo için net 125 denmiş, haydi depo 6.7 litre kg olarak aşağı yukarı, neyse maksadım fikirden yola çıkıp kendiminkini'de test etmekti, yoksa aleti canlı olarak görmedim kadrosu iyi görünüyor:cat:
eet motor plastik konusundada bence iyi çinli bi motor olmasına rağmen bana sağlam gibi geldi ama bu yaz alıcam inş karar verip birde kullanıcısı çıksa

ya daha motor sahibi olmadığım için tam bi bilgim yok bana dağ bayır çıkar tek kişi dediler

Cross hiç kullanmadım , tam bilgim yok.
Fakat 150cc scoter kullandım.
150 cc başka motorlarda kullandım, deneme olarak olsada.
Bence 250cc altı bu iş için uygun değil diye düşünüyorum.
Fakat dediğim gibi cross ile ilgili pek bilgim yok , söylediklerim kendi fikrim.

Alacan bu motoru 200-220cc yapacan sonra verecen odunu :)
Black Cat (kara kedi) gibi tırmanır artık.

Son düzenleme:
ustten egzantirikli bu motor. ben 150 den buyuk ustten egzantirikli motor parcasi gormedim nette yani modifiye isi sikintili gibi geldi bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar