Barkın bayoğlunun o videosunda benim takıldığım yer yeni başlayan biri için tasarlanmışsa neden sele yüksekliğini okadar fazla yapmışlar mesela...Benim de boyum 170 ama o motora yine de yeterli değil sanırım.O yüzden kendimi tehlikeye atmak istemediğim için vazgeçmiştim.
İlk motorunuz CBR 250ymiş.Benim de ilk motorum olacak ve bir bayan olarak o motorda zorluk çeker mi sizce?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
Bana da "SEN KIZSIN ALSANA Bİ TANE ARABA,MOTORU NAPICAKSIN GÜCÜN YETMEZ DÜŞERSİN" diyen okadar kişi var ki çevremde ...Kafayı yemek üzereyim...Hafta sonu da babamın motorunu aldım kullandım biraz.Gücümün yetmediği zamanlar oldu gerçekten.Moralim bozuldu biraz.Ama düşüp biryerimi kırma ihtimalim olsa da motor almak istiyorum.Sanırım ben motora aşık oldumHiçbirşey vazgeçiremiyor beni.Doğru mu yapıyorum bilmiyorum inş. bi tehlike atlatmam...
bir bayana yakışabilecek ve kullanım için en rahat en güzel motorlardan biri bence kırmızı cbr 125r