Kız benden hoşlandı motora bindirince kaçtı

Arkadaşlarla sefaköyde kafeye gidelim dedik 3 kişi çıktık yola. Kafeye geldik motorları çektik kasklar elde içeri girdik oturduk bir masaya.
Tam karşımızdaki masada 4 tane kız muhabbet ediyorlardı. Ayaz adındaki arkadaşım o kızlardan birini tanıyormuş. Gidip selam vereyim geliyorum dedi. Gitti gelmek bilmedi 5 dakika kızlarla oturdu. Ayaz yanıma geldikten sonra telefonuma mesaj geldi ''selam'' yazıyordu. Şaşırdım arkadaş olayı anlatınca çaktım olayı. Dün gece kızla baya mesajlaştık bugün buluşalımmı dedim kabul etti. Kafenin önünden aldım kızı motorla dolaştırdım biraz sanırım biraz fazla gaz açtım indiğinde korkmuş gibiydi :mrgreen: Ya benim gitmem lazım deyip gitti. Mesaj attım cevapta vermedi :mrgreen:

Önemli değil motorumla mutluyum :queen:

Kız evlenicek anne olucak.
Çocukları 18 yaşına gelince motosiklet istiyorum ama annemi ikna edemiyorum kesinlikle istemiyor diye konu açıcak , sende motorcu abi olarak ona akıl vericen burdan .

İzmir İl Temsilcisi
Arkaniza aldiginiz kisilerden sorumlu olduğunuzu unutmayın.

Eger basina bisi gelirse hayatinizin buyuk bolumu vicdsn azabiyla gecer.

Ani gaz acmalar makas atmalar artislik yapmak yerine ona ruzgari sevdirin dogayi sevdirin motorla tek vucut olmayı hissettirin.:)

Son düzenleme:
Çok sevdiğimiz genç bir kız arkadaşımız ss motorun arkasından düşerek hayatını kaybetti. Daha 19 yaşındaydı. Motorlarla yeni yeni haşır neşir olmaya başlamıştı, ss motor istiyordu. O gün arkasına bindiği çocuk ne seri hızlanabildiğini göstermek istemiş ve gaza ani yüklenmişti...

Çocukları 18 yaşına gelince motosiklet istiyorum ama annemi ikna edemiyorum kesinlikle istemiyor diye konu açıcak , sende motorcu abi olarak ona akıl vericen burdan .

Çok ilginç bir o kadar da zekice bir bakış açısı :cat:

Yani motosiklet sevmeyen kadınların geçmişte kötü anıları var motosiklet ile ilgili :mrgreen:

Arkaniza aldiginiz kisilerden sorumlu olduğunuzu unutmayın.

Eger basina bisi gelirse hayatinizin buyuk bolumu vicdsn azabiyla gecer.

Ani gaz acmalar makas atmalar artislik yapmak yerine ona ruzgari sevdirin dogayi sevdirin motorla tek vucut olmayı hissettirin.:)

Bu konuda kendimi bilinçli olarak görüyorum. Kızı arkama almadan önce yapması gerekenleri anlattım. Evde artçılar için duran kask, eldiven ve dizliği verdim. Mont yoktu deri montunu giy gel dedim. Dediğim gibi en fazla 100e çıkmışımdır oda otoyolda ara sokaklardada değil :mrgreen:

Motorunda aşırı titreşim olabilir :)

Beklenilen cevap geldi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:::coool::
Sabah sabah kahkaha attım :queen:

keşke bizim kızlarda bi daha geri dönmese bi kere binen her gördüğünde esir alıyo bizi bi tur daha atalım, şuraya götürsene buraya götürsene, 5tl benzin alıyım eve bırak falan :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar