Caner usta bu canavarların vites göstergesi varmıydı?
Caner usta bu canavarların vites göstergesi varmıydı?
motolastik.com dan 800 tl ye aldım izmirden kargoladılar.sorması ayıp kaça ve nereden aldınız acaba ?
benim motor henüz 500 km de bende aynı şekilde ölçüm yaptım 102 km de 14,34 tl (2.85 lt)mana mantıklı gelmedi, yarın sabah gidip tekrar doldurucam, tekrar denicem![]()
yzf ıle cbr 250 kıyaslanmaz o ılkın cbr 125 ın altından kalksın cbr 250 neree cbr 250 160 km nın ustune cok rahat cıkar ıster gps le olc ıstersen mezura ıle 9000 e de cbr 250 yı zor bulursunuz 7000 e cbr 125 ler gıderken bu arada ıyı de teker yapıyor baya bı denedım bu aksam
depriyaja bile qerek yok. BİRDEN gaza yüklen tırmalıyo hiçallah için yalan yok şahidiz))
baya uygun bulmuşun ben 260a yaptırdım 1 ay önce halk sigortaya
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:46 ----------
250 ci arkadaşlar hiç buluşmuyormusunuz kendi aranızda
şile tarafına gelenler haber versin yahu![]()
Merhaba Arkadaşlar Aranıza Bende Yeni Katıldım Cbr 125 Ve Croos Vardı İkisini Satıp Cbr 250 Me Kavuştum Şuan İçin Memnunum Hiç Bi Sıkıntı Yok Bişi Sorcam Bu Orjinal Ön Camı Siyah Yapanlar Var Onu Neyle Yapıyolar Cam Filmimi Far Filmimi Nedir Yardımcı Olursanız Sevinirim Kazasız Belasız Sürüşler![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Biraz kullandıktan sonra, cbr 250'den sonra binişi, gidişi vs izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.