bugün köprüde yağdan bir motorcu kardeşimiz kaza yapıp ölmüş, allah rahmet eylesin, hergün geçiyorum köprüden çok dikkat edelim arkadaşlar.
http://gundem.bugun.com.tr/motor-surucusu-hayatini-kaybetti-haberi/1034149
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
ben derdimi anlatamıyorum ya sizler okumuyorsunuz ben pul parasına yakıtına performansına kadar araştırdım ki CBR250 aldım ha deyince almadım cbr125i de yzf r125de düşündüm gt250 dearaştırdım aylarca bu motoru aldığımda aldığım adam sigorta poliçesinide gösterdi ki bende zaten o poliçe 88TL şimdi ben bunu şimdiden öngöremem değil mi 88 TL olan birşeyi 260TL olacağını benim sinir olduğum şey bu kaldı ki başka marka yaparlarsa bu fi,yata oluyormuş yaptıran var mı aranızda diye fikir sordum 260TL masrafıda görünce aksesuarlarına şu kadar sigorta bu kadar hesap yaptım +1000TL daha eklendi ki zaten borç ile aldım ben motorumu şimdi ben bu masrafları buraya yazınca işte bunları hesaplarsan şöyle böyle bi ton abi abi konuşmalar hala kardeşim diye hitap ediyorsunuz tekrar öyle yazarsanız bu defa o kardeşimlere cevap veririm bunu da buradan peşin peşin söyleyeyim.
NOT: bu sitede bende biliyorum insanların bilmedikleri birşeyi soacak daha önce bunu tecrübe eden insanlar yardımcı olmaya çalışacaklar ama @agresiwe senin yazdığın şeyin yardımcı olmakla alakası yok istersen yazdıklarını tekrar oku neresinde yardımcı olmak var.
daha başka cevap vermeyeceğim sana, şunu söylicem sadece; yaşın genç, motor almışsın derken, şunu demek istedim ! sigorta genç yaştakilere pahalı çıkıyor ! bunu belki biliyorsundur, sigortanın düşük çıkmasının en büyük etkeni yaştır, sonra bulunduğun il, daha önceden yaptırdığın trafik sigortaları bunların hepsi etkilidir, ordaki yaşın genç lafım sana ağabeylik taslamak değildir kesinlikle, zaten o kadar ukala da olamam, eğer adam gibi sorsaydın ne demek istediğimi gayet net anlatırdım, anladığım kadarı ile sen yaşın genç lafıma takılmışsın, takılma böyle şeylere, benden küçük arkadaşlarda kardeşimdir büyüklerde ! insallah istediğin gibi gider herşey.