benzin bitti acil!!!

Fsm Anadolu tarafına geçerken benzin bitti arkadaşlar kendimi zr attım kıyıya. Yardım eli uzatacak var mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah kolaylık versin, az motor itmedim :)

Kavacıkta benzinci var. Köprüden itibaren 2km mesafede. Yakında olsaysdım gelirdim kardeşim. Biraz yürücen sanırım.

Fsm köprüyü geçerken hemen sağda Anadolu da. Köprüde bitti zor attım kendimi

Fsm köprüyü geçerken hemen sağda Anadolu da. Köprüde bitti zor attım kendimi

kardeşim şimdi geldim bende eve ankaradan geldim, bide lastiğimde patlamış bu tarafta olaydın arkadaşlardan felan halletmeye calısırdım da üzgünüm gecenlere rica et istersen.

Suan sizin icin soyleyeceklerim bir ise yaramayacak ancak forumdaki diger arkadaslar en azindan bilgilensin istiyorum. Biz TR'de sadece en pahali benzini kullanmiyoruz, ayni zamanda bircok ulkeden de daha kalitesiz akaryakit kullaniyoruz. Ozellikle enjeksiyonlu motorlarda benzini sonuna kadar bitirmek de maalesef enjeksiyonlarin tikanmasina ve ciddi masraflar cikmasina yol aciyor. Yolda kalmak da cabasi. Benim tavsiyem en azindan ceyrek deponun altina inmeyin hem motor icin hem de bu gibi skintilar yasamak icin. Mobilim kusura bakmayin. Herkese keyifli surusler.

Gelenin hesabına 50 lira para yollayacağım arkadaşlar gelebilen var mı

0541 438 63 39

Depoyu arada salla marşa bas , çalışır bir miktar benzinciye kadar benimde çok bitti ama benzinliğe itelerken her defasında çalıştı :cherry:

Buradayım hala

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

İtiyorum motoru
gelecek arkadaşta var ise gelmesin. İyi akşamla

Suan sizin icin soyleyeceklerim bir ise yaramayacak ancak forumdaki diger arkadaslar en azindan bilgilensin istiyorum. Biz TR'de sadece en pahali benzini kullanmiyoruz, ayni zamanda bircok ulkeden de daha kalitesiz akaryakit kullaniyoruz. Ozellikle enjeksiyonlu motorlarda benzini sonuna kadar bitirmek de maalesef enjeksiyonlarin tikanmasina ve ciddi masraflar cikmasina yol aciyor. Yolda kalmak da cabasi. Benim tavsiyem en azindan ceyrek deponun altina inmeyin hem motor icin hem de bu gibi skintilar yasamak icin. Mobilim kusura bakmayin. Herkese keyifli surusler.

Kasap et derdinde,koyun can derdinde.

Hocam geçmiş olsun önceden görseydim gelirdim. İyi isen sen sıkıntı yok.. :D :rendeer:

Teşekkür ederim arkadaşlar kocaeliye geldim fakat bir kere daha yolda kalarak

vites ayaklığı dustu yolda bir de onla uğraştım

Hocam sanırım duke motorun bu ara duke hakkında hep yolda kalma hikayeleri duyuyorum hadi hayırlısı

Motor Duke arkadaşlar
vites pegine arada yağ sıkmak gerek. Bilginize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar