hyosung rt 125d

Herkese selam,foruma yeni üye oldum.rt 125d hakkında önerilerinizi almak istiyorum ve şu anki son fiyatını bilen var mı acaba?Birçok sitede araştırdım ama son yıllarda hiçbir açıklama yok ne fiyat nede kullananlar kullanıcı yorumları hiçbirşey bulamadım.Arkadaşlar var mı bu motor hakkında bilgisi olan?:pale:

sıfırı 9 lira..ikinci ellerinede bacaksan 3-3.5 lira arası fiyatlar var.2008 ve üstünü almanı tavsiye ederim.Ayrıca facebookta grubu var.Rusyada,malezyada bu motorun çok sıkı fanatikleri var.Acayip modifiyeler yapıyorlar aklım gidiyor her baktığımda.Allah kanuniyede akıl fikir versin.Biraz şekli var diye 125 cc motoru 10 liraya satıyorlar.Ne diyelim.Aç gözlülük.!!

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok sempati duyduğum bir motor, zamanında erdekte komşumuz kullanıyordu hayran hayran bakardım. arka lastiğinin ölçüsü biraz sıkıntılı değiştirmek gerektiği zaman ama bulunuyor.. gerisi bildiğimiz hyosung kalitesi zaten.. bu motora army modifiyesi süper gider forumdan birisi yapmıştı zamanında

9 lirada çokmuş abovvv ikinci ellere bakın derim..

2007 kullanıyorum, arka lastiği hala bulamama haricinde pek memnunum. 2007 ve sonrası -D soneki ile geliyor, öncesi Karion diye bilinmekte.(Bu konuda biraz ihtilaf var sanırım. Bazı pazarlarda hala Karion olarak satılıyor.)
D modellerinin güç beyanları, hem tork hem de beygir olarak daha yüksek.
Fuarda yeni modelini üstün körü inceledim, malzeme kalitesi olarak bir fark göremedim. Çok uygun fiyata 2. eller mevcutken 9500 TL biraz abes bir fiyat.

2007 kullanıyorum, arka lastiği hala bulamama haricinde pek memnunum. 2007 ve sonrası -D soneki ile geliyor, öncesi Karion diye bilinmekte.(Bu konuda biraz ihtilaf var sanırım. Bazı pazarlarda hala Karion olarak satılıyor.)
D modellerinin güç beyanları, hem tork hem de beygir olarak daha yüksek.
Fuarda yeni modelini üstün körü inceledim, malzeme kalitesi olarak bir fark göremedim. Çok uygun fiyata 2. eller mevcutken 9500 TL biraz abes bir fiyat.

Hocam peki bu 2008 den öncekilerde sorun ne ? parça falanmı bulunmuyor?

Benim gözlemlediğim, iki ana husus var:
Birincisi 2008 öncesi (tarih 2007 de olabilir.) Kanuni getirmediği için yedek parça desteği vermiyor. Bu da ciddi sorun. Ebay veya aliexpress de dahi (tüm yıllar için) pek parçasına rastlayamadım. İyi bir araştırma gerekiyor vs.
İkinci olarak Karion modellerinin (2007 öncesi) araştırdığım kadarı ile, motorlarında bazı farklılıklar var. Örneğin 2007 öncesi bildiğim kadarı ile hava soğutmalı ve 11,5 HP üretebilirken, 2007 sonrası yağ+ hava soğutma ile beraber13,5 HP üretebiliyor.

Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşşşekkür ederim.2. elini düşüneceğim galiba 9 binlira bana motor için fazla gelir.Anma bu motorun 2. elinin bulmakta zor ,acaba pek fazla satılmadığı içinmi yoksa alanlar çok memnun olduğu için mi satmıyor merak ettim?:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar