Aynen fındık kadar benim motor hatta fazla söylemişsiniz siz, abartmışsınız yani toplu iğne kadar motor var. Yağ değiştireceğim zaman arada kayboluyor samanlıkta iğne aramak gibi uğraşıyoruz ama olsun ne yapalım
Hadi gösterge bende yanlış cbr'da da mı yanlış? 2 kişi 135'le giderken sabri abi arkamızdan geliyordu. Lan olum ben 130'la geliyordum yetişemedim trafik oldu siz kaçla gidiyordunuz dedi. Hadi ben yalan söylüyorum, benim gösterge de bozuk, ee hadi cbr125'in göstergesi de bozuk, sabri abi, selami abi'de mi yalan söyliyecek??
Hahahha inanın gülüyorum. İnsanları kızdırması bu kadar kolay olmasa gerek. Neyse göre, canlı şahitlerim olduğu için sıkıntı yok siz inanmasanız da olur.
Fatih sana da yakıştıramadım haberin olsun. Ama keyfin yerinde abinde daha iyidir inşallah. Allah keyfini bozmasın. Abinde inşallah en kısa sürede iyileşir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------
Bilen biliyor abi biride sensin, diğerleri selami abi, erol abi, özkan, güner, daha sayarım da neyse