alibaba.com / aliexpress.com dan Alışveriş Yapan Var mı? Eldiven Sipariş Ettim..

Arkadaşlar alibaba.com'dan bir parça almam lazım.Araba için rolanti valfi.Daha önce aliexpress.com'dan çok alışveriş yaptım ama alibaba.com'dan hiç yapmadım.Bu konuda tecrübeli olan biri yardımcı olabilir mi?

aynı firmaya ait siteler sadece aliexpress perakende satışa yani halka yönelik alibaba toptan yani şirketlere yönelik satış sitesi

aynı firmaya ait siteler sadece aliexpress perakende satışa yani halka yönelik alibaba toptan yani şirketlere yönelik satış sitesi

Üyelikle ilgili değil kargo sevkiyat adresinde sıkıntı oldu

street adress var
sadece il ilçe olarak yazarsan kabul ediyor

aparttment suite var bunada apartman nosu daire noyu yazınca kabul ediyor anca

mahalle ile caddeyi giremedim :queen:

benimde olmuştu galba aktif etmemişim tam hatırlamıyorum sonra olmuştu tabi

Kredi kartı ile ödemede güvenli alışveriş yöntemi ilemi ödeme yapılıyor yoksa visa var ona para ekleyip visadanmı ödeme yapsam acaba şu maaş atm kartlarında kredi kartını kullanmak istemiyorum :D

ooo ben neler almadımki eldıven cbr250 için double renklı öncam koltuk ısıtma elcık ısıtma mını kamera su gecırmez motosıklet için usb şarj cıhazı iphone4 için ekran jilatinini bile ordan alıyorum 2 dolara : )) vs vs 15-28 gun arası kargo olur en ufak bır sorunda maıl at paran iade merak etme

Durum :Tedarikçi siparişinizi işliyor

Hatırlatma :Tedarikçisi içinde sipariş gemi değil, bu sipariş otomatik olarak iptal edilecektir 6 gün 11 saat 30 dakika

İşlem süresini uzatın , Talebi sipariş iptali

Sipariş takibinde böyle bir şey çıkıyor varmı anlayan aliexpressden

adamların kargoya verme süresi vardır. 3-7 gün arası . o gün arasında malı kargoya verir. (China Post - Honkong post'a freeshipping ise)
sonra adamlar kargo nonu verince o süre 40-50 güne çıkar. buda ucuz gönderimden dolayı 2-3 haftada eline gelmesidir malın. Bekle. Kargo no ile ptt nin sitesinden yurtdışı gönderiminden bakabilirsin.
sonra mal gelir. sen onaylar adama parayı gönderirsin veya o bilmem kaç gün bittikten sonra sistem parayı aktarır.

Durum :Tedarikçi siparişinizi işliyor

Hatırlatma :Tedarikçisi içinde sipariş gemi değil, bu sipariş otomatik olarak iptal edilecektir 6 gün 11 saat 30 dakika

İşlem süresini uzatın , Talebi sipariş iptali

Sipariş takibinde böyle bir şey çıkıyor varmı anlayan aliexpressden

6 gün içinde gelmezse bu süre dolmadan sen süreyi uzat. Yoksa 6 gün dolduğunda sipariş otomatik olarak onaylanır ve para satıcının hesabına geçer.

Bu ürün nasıl sizce http://www.aliexpress.com/item/Trendy-USB-Ear-loop-Headphones-Earphone-FM-Sport-MP3-Music-Player-W-TF-Slot-4-color/987875538.html

Satıcı siparişi sevk etmiş kargo takip numarasıda var

Ürün durumu : makbuzu bekleniyor

Seçenekleri : açık uyuşmazlık

Onayla alınan sipariş felan diyor şimdi ne yapmam lazım

Listedeki aldığım ürünü seçip onayla alınan sipariş kısmına bastığımda

Onayla' tıklayarak, Satınalma Koruma sona erecek ve Satınalma tamamlanacaktır
size aldığınız öğeleri memnun olduğunu teyit emin olun.
Not: Alınan Sipariş Onayla sonra, anlaşmazlık açmak mümkün olmayacaktır Bu sipariş için. ne yapayım onaylayımmı ?

Satıcı siparişi sevk etmiş kargo takip numarasıda var

Ürün durumu : makbuzu bekleniyor

Seçenekleri : açık uyuşmazlık

Onayla alınan sipariş felan diyor şimdi ne yapmam lazım

Listedeki aldığım ürünü seçip onayla alınan sipariş kısmına bastığımda

Onayla' tıklayarak, Satınalma Koruma sona erecek ve Satınalma tamamlanacaktır
size aldığınız öğeleri memnun olduğunu teyit emin olun.
Not: Alınan Sipariş Onayla sonra, anlaşmazlık açmak mümkün olmayacaktır Bu sipariş için. ne yapayım onaylayımmı ?

ürün eline gelmediyse onaylama, sen galiba google translate kullanmışsın. Sana kısaca diyorki, ürün eline sapasağlam geldiyse onayla. Bu onay tuşuna basman demek paranın satıcıya aktarılması demek. Satış tamamlanacaktır. Eline ürün gelmezse, yanlış veya eksik ürün gelirse hak talep edemezsin demek.

Chrome çeviri yapıyor tam olmasada kısa yoldan anlayacak şekilde trye çeviriyor yazıları Çince harfleri bile çeviriyor .d

İlk yurtdışı alışverişim takip numarası var bekleyecez artık

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bende dealextremeden alışveriş yaptım 15 dolarlık 2 hafta oldu en güzeli unutmak illaki eline ulaşıyor çünkü okduklarıma göre bu şirketler kargo işinde türkiye için kargolamadan daha iyiler olay türkiyeye girdikten sonra ptt nin kargoyu sana getirmesinde bitiyor :)

Güvenli alışveriş sistemi yok kartın tüm bilgilerini giriyoruz bence sakıncalı alışverişten sonra kartın çipi bozuldu işin yoksa 2 hafta kredi kartı bekle huzursuz oldum bu durumdan zaten kargoya verdiği günün ertesi para kesilmiş

Ebayı tercih edeceğim

Ebay paypalı desteklediğine göre daha güvenli olmalı paypal

alibaba sitesinde sana yamuk yapan satıcıyı firmaya ilet bir daha hayatta o siteden satış yaptırmazlar alibaba çok güvenilir bir sitedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar