A2 ehliyet direksiyon sınavında nelere dikkat etmeliyiz ??

Beni de arayıp 8 martta dediler, bekliyoruz. Geçen hafta da Honda GS1 almıştım o çok iyi oldu benim için.

AurorAbeam almıştım derken? motor mu aldın yoksa kullandın mı?

bugun yagmurlu havada girdim trafik zorladi biraz ilk defa yagmurlu havada acik kask ile kullandim zaten yolu ezbere gittim cogu zaman acamadim gozu platform cok basit hizli girmek gerek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugun yagmurlu havada girdim trafik zorladi biraz ilk defa yagmurlu havada acik kask ile kullandim zaten yolu ezbere gittim cogu zaman acamadim gozu platform cok basit hizli girmek gerek

Hocam, Platform nasıl birsey goruntu var mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
7-8 metre uzunlugunda yerden 2-3 cm yuksekliginde 35-40 cm eninde bi demir dusun tam karsina alip yere bakmadan hizli bi sekilde gecmen lazim fren sakin yapma denge gider...

35-40 cm varsa dusmem ben o platformdan

Jokzilla platformu dert etme. Bende çok çekiniyordum ama sıkıntı olmuyor! Sınav neden bugüne alındı bilemiyorum ama öyle bir düzenleme yapılmış nedense?...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Jokzilla platformu dert etme. Bende çok çekiniyordum ama sıkıntı olmuyor! Sınav neden bugüne alındı bilemiyorum ama öyle bir düzenleme yapılmış nedense?...

Evet hocam sınavda başarılar diliyorum.

ben aldığımda sene 2002. honda titan sürmüştüm, daha doğrusu selesine oturup inmiştim neredeyse, o kadar kısa. neyseki bu tecrübesizliği zamanla kendim geliştirerek öğrenmeye çalıştım.

bugün sınava girdim çıktım benimki sınavdan çok muhabbet için gibi oldu. hadi bi binde sürebiliyor musun bakalım dediler. hocaların hiç birinde a2 ehliyet yokmuş ve sürmeyi de bilmiyorlarmış. akşam olmadan sınavı geçtiğim söylendi falan filan..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar