[MT İZMİR] 27 Şubat Perşembe Teras Cafe Buluşması

Ben de aranıza yeni katılmış birisi olarak gelmeyi düşünüyorum tabi kısmetse. Ama bakıyorum maaşallah herkesin motoru çok güzel, ben biraz ezik kalabilirim yanınızda :)

Moderatör (forrap)
Ben de aranıza yeni katılmış birisi olarak gelmeyi düşünüyorum tabi kısmetse. Ama bakıyorum maaşallah herkesin motoru çok güzel, ben biraz ezik kalabilirim yanınızda :)

Aman hocam böyle dusunmeyin. Motosikletin fiyatına bakan ustundekinin degerini bilmez, bize insan lazim. Motorlar degisir, insanlik baki kalir. Perşembe günü görüşmek üzere..

Bende geleceğim 1 saat önceden yola çıkarım malum mesafe biraz uzak:D Cem sonraki toplantıları karşıyaka tarafında da yapsak:cherry:

Ben bu hafta gece vardiyesinde olacağım gelip sizlerle tanışıp sonra ayrılırım ve işe giderim yada hava şartları uygun olursa direk sizin yanınızdan aliağaya doğru sürerim ama bu sefer gelmek istiyorum. Perşembe görüşmek üzere.

perşembe ve pazar şirinceye +2 hatta +4 gelebiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

uygun olursa gruptan olmayan şahsi arkadaşımı da çağıracağım şirinceye

İzmir İl Temsilcisi
Şükrü,Anıl,Emre,Mustatafa,Cemal Dostlar perşembe günü görüşmek üzeri şimdiki sorularınızı oraya saklayın beraber topluca rahatça konuşuruz.

Şirince gezisini tekrardan oylamaya sunucaz çünkü bu pazar fuar zamanı ile çakışıyor belki 1 hafta daha erteleyebiliriz oylama sonucuna baglı. :cat:

Nasip olursa bende gelicem. Bu arada blacksnake grubu 9 mart pazar şirince gezisi yapacak epey kalabalık olunacak. Belki o tarihe alınacak olursa hep beraber gidilebilir. Genede oylamaya kalmış.

Arkadaşlar Konya'dan motor almak için gelmiştim. Kısmette toplantıya katılmak ta varmış. İnşallah oradayım.
Saygılarımla

Arkadaşlar Şirince planından emin misiniz ?
Eğer sadece piknik planıysa şirinceye girmeden eyvallah ama o meyveli yada küp isimli şaraplara dokunmayacaksınız değil mi ?

Kesinlikle üzerinize alınmayın gidip shot bardaklarında iç iç iç dönüşte siz tabiki bayılmazsınız ama ya bir bayılan olursa ya bir trafik uygulamaya denk gelirseniz ?

Kuruntu yapıyorum belki hoş görün ama izmir güzel organizasyonlar yapıyor ilk fırsatta bende bi baskın yapıp tanışmak istiyorum daha sezon açılmadan fire vermeyelim dikkatli olun.

Saygılar

Eğer sadece piknik planıysa şirinceye girmeden eyvallah ama o meyveli yada küp isimli şaraplara dokunmayacaksınız değil mi ?

Kesinlikle üzerinize alınmayın gidip shot bardaklarında iç iç iç dönüşte siz tabiki bayılmazsınız ama ya bir bayılan olursa ya bir trafik uygulamaya denk gelirseniz ?

Kuruntu yapıyorum belki hoş görün ama izmir güzel organizasyonlar yapıyor ilk fırsatta bende bi baskın yapıp tanışmak istiyorum daha sezon açılmadan fire vermeyelim dikkatli olun.

Saygılar

ben bu hafta olursa katılamayacağım geziye ama katılan hiç kimsenin öyle bir hataya düşmiyeceğine eminim :) koynumuza alır evde içeriz :)

İzmir İl Temsilcisi

Saygılar

Cenk kahvaltıda var orda abi şirince degince akla ilk şarap gelmesin :cherry:

Sonra bilirsin belki dilek kuyusu var degişik enretesan yerler var. Şaraplarıda zulalarız olmadı :rendeer:

Dediginide biliyorum shot shot beleş zaten tadımlık bi ondan bi bundan :p

aynen Cem tabiki bizde herkes kendini bilir sıkıntı çıkmayacaktır ama yine de yazayım dedim kuruntu işte :santa:

Ha şimdi istanbulda çalışmak yerine şirince sokaklarında shot atmayı tercih ederdimthumleft: :thumleft:

Terasa gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim :cat:

Nasip olursa orada olacağız, ama durumlardan dolayı belki gelemeyebiliriz.
Cem'i haberdar ederim.

İyi forumlar

Son düzenleme:
İzmir İl Temsilcisi
Tamamdır cenk cuma görüşmek üzere dostum bırlıkte bir iki shottda biz atarız istanbulda :)

Göktug tamamdır kardeşim siz hazalla iyi olmaya bakın :) ahmetle apoyada haber verebilirsen sevinirim. Zaten apo izmir mt'nin önceki sürüşlerine katılmış biri.

Bu gün İzmir dışına çıkmak zorundayım. Yoksa kesinlikle katılmayı düşünüyordum. Bu nedenle üzgünüm. Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi toplantılar.

Bu gün İzmir dışına çıkmak zorundayım. Yoksa kesinlikle katılmayı düşünüyordum. Bu nedenle üzgünüm. Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi toplantılar.
Metin abi bu seferlik seni mazur gördük :)
ama diğer bulışmalarda mutlaka bekliyoruz
hasret bırakma hoş muhabbetine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar