Bi aksilik çıkmazsa bende ordayım
Ben de aranıza yeni katılmış birisi olarak gelmeyi düşünüyorum tabi kısmetse. Ama bakıyorum maaşallah herkesin motoru çok güzel, ben biraz ezik kalabilirim yanınızda![]()
Arkadaşlar Şirince planından emin misiniz ?
Eğer sadece piknik planıysa şirinceye girmeden eyvallah ama o meyveli yada küp isimli şaraplara dokunmayacaksınız değil mi ?
Kesinlikle üzerinize alınmayın gidip shot bardaklarında iç iç iç dönüşte siz tabiki bayılmazsınız ama ya bir bayılan olursa ya bir trafik uygulamaya denk gelirseniz ?
Kuruntu yapıyorum belki hoş görün ama izmir güzel organizasyonlar yapıyor ilk fırsatta bende bi baskın yapıp tanışmak istiyorum daha sezon açılmadan fire vermeyelim dikkatli olun.
Saygılar
Arkadaşlar Şirince planından emin misiniz ?
Eğer sadece piknik planıysa şirinceye girmeden eyvallah ama o meyveli yada küp isimli şaraplara dokunmayacaksınız değil mi ?
Kesinlikle üzerinize alınmayın gidip shot bardaklarında iç iç iç dönüşte siz tabiki bayılmazsınız ama ya bir bayılan olursa ya bir trafik uygulamaya denk gelirseniz ?
Kuruntu yapıyorum belki hoş görün ama izmir güzel organizasyonlar yapıyor ilk fırsatta bende bi baskın yapıp tanışmak istiyorum daha sezon açılmadan fire vermeyelim dikkatli olun.
Saygılar
Metin abi bu seferlik seni mazur gördükBu gün İzmir dışına çıkmak zorundayım. Yoksa kesinlikle katılmayı düşünüyordum. Bu nedenle üzgünüm. Katılacak tüm arkadaşlara şimdiden saygı ve sevgilerimi sunuyorum. İyi toplantılar.