Arada Yenibağlarda bi dükkan önünde Sarı Apache görüyorum.Bizim forumdamı merak ettim sarı sarı fotorafları görünce aklıma geldi.![]()
yokbe emre çoğu insan sitenin farkında deil çok şey kaçıyorlar
![]()
bu arada geçen akşam işim vardı çekirgeye giderken izmir yolunu kullanıyorum. trafik çok kalabalık benim motor cbr125 eski kasalarına çok benziyor cbr125 kasa bir motorla eleman atladı önüme arkamda arkadaşım var arabaların arasından nasıl gidiyor anlatamam hata affetmiyecek bir hız.herşeyi geçtim kaskınıda koluna takmış ayna yok bişe yok ara ara arkaya bakıyo gaz alıyomuyum diye gaz almadım deil ama sıfır korumaile adamı tehlikeye dahada yakınlaştırmamak için durdurdum hep kendimi o arkadaş olurda buraya uğrarsa okusun boş bir alanda öpüşelimKaska alıştırın kendinizi beyler
Berkut mantıklı bir iş yapmak istiyorsan ailenden izinsiz kesinlikle motorsiklet alma sen saklarsın bir şekilde ama bunun kazası belası var ailenin güveninini sarsmaman en iyisi senin yapabilecegin iki sey var ya Uludağ kazanacaksın yada motorsiklete binmeyeceksinBirde o konu var. Bak bombaya.
Babamla konuştum. Dediki farklı şehire gidersen üniversite için , motora binmene izin vermem diyor.
Benim sana güvenim tam ama benim seni göremediğim bir şehirde, diğer araç sürücüleri ile seni yanlız bırakamam diyor.
Senin hatan olmasa bile biri gelir çarparsa ben naparım falan diyor babam.
Uyku uyuyamam, bu yüzden izin vermem motora binmeni dedi.
Ya uludağ kazanıcam yada motpra binemicekmişim.
Eğer uludağ değilde başka şehiri kazanırsam napıcam bilmiyorum açıkçası.
Ya ailemden gizli motor alıcam yada hiç binmeyeceğim.
Motora binmezsem kafayı yerim açıkçası. Binmem gerekiyor.
Bir akıl verebilecek varmı ?
ybryi aldığımda yağmurlar başlamıştı gezemedim şimdi cbr aldım yine yağmurlar başladı yine gezemiyorum şaka gibi ya :mrgreen:
emre motosiklet nasıl
Benim mi ?![]()
Senin yazdığını görünce değiştirdim cevabıben üstüme alındım sende anlat belki sana sormuştur![]()
abi titreşimi ve siperlik camının zıngırdaması dışında herşey çok güzel önceden sıkıştırıyorlardı ama cbr ile şuana kadar kimse sıkıştırma yaklaşmadılar bile, aragaz verince adam duruyor ben geçiyorum birde herkes 0 km sanıyor :mrgreen:
Hayırlı teskereler. Gelince kaldığın yerden acısını çıkartarak devam ozaman.Selam arkadaşlar bnde sizin gibi motor tutkunuyum 2013 şubataayında yYamaha YBR 125 esd ile başladı bu tutkuya ama vatani görev ara vermek zorunda birkti sizi buradan gördükçe motor ozlemim tavan yapıyor adeta![]()
emreler karıştıdorğu anlamışsın kardeşim sana sormuştum cbrı çok merak ediyorum
![]()