Hayırlı olsun![]()
eyvallah . satılık cub, lazımsa irtibata geçebilirsin.sahibinden.comda var.
Hayırlı olsun![]()
windyi kaça aldınızı
araştırmaya gerek yok 125lik yaptıgında 90 kesin yapar benim motorum 100lük 90-100 yapıyor test etmedigimiz araç gps de kalmadı 90 ile giderken sollamadıgım motorda kalmadı cg tipi motorlar çok bonkör90 ile gittigimde bi motoru sollamıştım adam arkadan bana baka kaldı kim bilir ibresinde kaç yazıyordu
bide 100lük motor olunca tam dikkat çekiyorsun
ama dedigim gibi hocam senle benim aramda boy kilo oranı fazla bunuda 25cc kapatır diye düşünüyorum roday flnda size kalmış... 125lik yaptırdıgınız zaman 110luk silindiri bana hediye ederseniz sevinirim
kendi motoruma taktıgımda sizinde 125lik cubla karşılaştırırız
![]()
1.80 boy 91 kilo, cup motorun ustunde biraz fazla durabilirimcup u zorlamaZ isen litreye 50 km gider ama zorlarsan içer örnek istersen honda inova var şehir içinde 100 km de 2 litre yakarken uzun yolda 3 litre yakıyor. bendeki cup mondial ukh spor kullanım da litreye 43 km gitti. normal kullanım da litreye 50 km götürüyor. yeni model sfs de aynıdır hemen hemen. ama drift 40 götürmesi lazım. bi hava ayarı yaptır. boy kilo kaç
1.80 boy 91 kilo, cup motorun ustunde biraz fazla durabilirimama bu yeni sfs toplu duruyor.
drifti yeni aldım sayılır 1200km de.
drift kullanıcıları baslıgında da sormuştum, cub az yakar, hafiftir, kullanımı kolaydır ama drift kadar rahat değildir, basarsın gitmez cevabı aldım.
Antalya da şehir içinde kullanıyorum, hız yapılamıyor zatentrafik belirli saatlerde iyice sıkışıyor. drift ile kalıyorum öylece, debriyajda elde, soğudum driftten
ale:
bunun birde yazı var, kışın trafik böyle ise yazları daha da aşırı olur.
bana akıl verin lütfen, canım çok sıkkın bu konuda drifti yeni aldım zaten vitesli kullanmamıştım daha önceden.
cub motor da kullanmadım, alınca yine aynı şey olmasından endişe ediyorum.
drifti almadan önce motordan ne istediğimi gerçekten bilmiyormuşum.
şimdi biliyorum, küçük olsun, rahat olsun, trafik ışığında uzayan 50-100-200metre kuyrukta rahatça aralardan ilerleyeyim, az yaksın, iyi olmayan yollara boşuna vergi vermeyeyim.
debriyaj, gaz, sıkışan trafik, derken iyice keyifsiz olmaya başladı drift.
Şehir içi yollar yıllardır aynı, yerli yersiz çukurlar, bilmem ne kapakları, tümsek veya çukur yamalar. Senin dediğin yollar büyük çevre yolları, güzel, fakat şehrin merkezindeyim, gideceğim yerler belli.antalyanın yolları benim bugüne kadar gördüğüm en iyi yoldur herhalde. turistik bir il olduğu için mi bilmiyorum gayet düzgün hatta antalya alanya arasındaki yol sıfır asfalt kaymak gibi. iki sene antalyada yaşadım oradan biliyorum. cup motor 90-100 kilo arası senin motor 120 civarı olması lazım. cup 6-7 hp iken seninki 13 hp ben olsam değişmezdim düşük hızlarda 5-6 bin devri geçmediğin zaman gaz kolunuda yavaş yavaş çevirirsen gazı yedire yedire senin drift te cup tan en fazla 200-300 gr fazla yakar tabi tahminim. debriyaj vites olayınıda zamanla alışırsın bence ani karar verme. drifti arama sonrada birde![]()
cup u zorlamaZ isen litreye 50 km gider ama zorlarsan içer örnek istersen honda inova var şehir içinde 100 km de 2 litre yakarken uzun yolda 3 litre yakıyor. bendeki cup mondial ukh spor kullanım da litreye 43 km gitti. normal kullanım da litreye 50 km götürüyor. yeni model sfs de aynıdır hemen hemen. ama drift 40 götürmesi lazım. bi hava ayarı yaptır. boy kilo kaç
Herkes orda bi dursun bakalım beyler Ben geldim
bende motoru ilk aldıgım zamanlar bi driftci takas önermişti kabul etmemiştim hocam...
1. Mondialin en iyi cubu 100mfhdır... ve üretimini durdurdu.
2. 2013ten sonra ondan daha güçsüz olan ve dandik olan sfsyi üretti
3. Benim cubla daha bugün 120km yol gittim 10-12 lira yaktı
4. hız olarakda kilit gaz 100-110 arası gittim hızım gps ilede aynı çıktı otomobillerilede hata yok ibrede
5. Hız sizi aldatmasın benim kilo 59 boy 168 yani hem hafifim hemde boy kısa oldugu için rüzgar kesmiyor fazla
6. Cub tüm motorlardan rahattır debriyaj derdi yok
7. bugün 3 defa cbr600rr kalkışta 3. vitese kadar aldım çünkü gaz açsa tekere gelir bizde öyle dert yok
8. Aşırı seridir cub motorlar kullanmasını bilirsen hızda yapar...
9. Ne yazıkki sizin boy ve kilo oranınız bi cuba göre çok yüksek..
10. En fazla 70 yaparsınız yakıtı biraz fazla harcarsınız..
11. Size önerim 2.el mfh bulursanız alın mondialin diğer cublarına bulaşmayın....
12. Piyasadaki en iyi en seri cub 100mfh dır..... (100cc bazında)
13. Saygılar :king:
13. Saygılar![]()
Hangi innovay'mış bu merak ettim doğrusu
Şehir içi 2 litre şehir dışı 3 litreyse fizik kanunlarını değiştirmek gerekicek
Ben 50_60 km hızlarda 1.8 litre tükettim,sizin dediğiniz değeri yakalamak için 120_130 basmak lazım herhalde
1.80 boy 91 kilo, cup motorun ustunde biraz fazla durabilirimama bu yeni sfs toplu duruyor.
drifti yeni aldım sayılır 1200km de.
drift kullanıcıları baslıgında da sormuştum, cub az yakar, hafiftir, kullanımı kolaydır ama drift kadar rahat değildir, basarsın gitmez cevabı aldım.
Antalya da şehir içinde kullanıyorum, hız yapılamıyor zatentrafik belirli saatlerde iyice sıkışıyor. drift ile kalıyorum öylece, debriyajda elde, soğudum driftten
ale:
bunun birde yazı var, kışın trafik böyle ise yazları daha da aşırı olur.
bana akıl verin lütfen, canım çok sıkkın bu konuda drifti yeni aldım zaten vitesli kullanmamıştım daha önceden.
cub motor da kullanmadım, alınca yine aynı şey olmasından endişe ediyorum.
drifti almadan önce motordan ne istediğimi gerçekten bilmiyormuşum.
şimdi biliyorum, küçük olsun, rahat olsun, trafik ışığında uzayan 50-100-200metre kuyrukta rahatça aralardan ilerleyeyim, az yaksın, iyi olmayan yollara boşuna vergi vermeyeyim.
debriyaj, gaz, sıkışan trafik, derken iyice keyifsiz olmaya başladı drift.