Sitesinde dijital olanı var ama oda aynı. Başka bir motordan yarım yamalak çevrilmiş. Bi sürü yanlışlık var.
Cok kararsizim bu motorumu alsam yoksa mondial x-treme max mi alsam hangisi daha iyi tarafsiz yorum lutfen !!! Tesekkurler...
x-treme max cross motosikleti değil mi? İkisi farklı kategorilerde motosikletler. Nerede kullanacağına karar ver bence önce. Çoğunlukla asvalt, ya da toprak yolda kullanacaksan RKS ; dağ bayır, taş toprak, dere tepede daha çok kullanacaksan veya köyde felan kullanacaksan x-treme al.
Lastiklerimi de değiştirdim 110/80 & 90/80 taktım şimdilik bir sıkıntım yok rahat kullanıyorum.
Strikeın canlısını gördüm bayide, titanicden cılız duruyordu bana göre. İstanbulda 2013 titanicler var düşünürsen.
Renk başka baktığım resimlerde çok mattı ama gerçekte görünce sevdim. Korumalarda tam, haftaya artık açılış yaparız. 2012e ait kullanım kılavuzunu facebook grubundan bir arkadaş sağolsun paylaştı. Geriye kaldı çanta, daha karar vermedim- lastikler, ki şuanda bulamıyorum bilindik marka lastik üreticilerinde.