39 sr 191 skyteam st200 cross motorum çalındı

39 sr 191 skyteam st200 cross motorum çalındı motor az yağ yakıyor king marka egzost vardı debriyaj maneti kırık vede mavi renkli renthal gidon vardır gören duyan arkadaşlar bana ulaşabilir tel:0554 515 15 11

mavi renkli olan motordur

Kardeşim çok geçmiş olsun... Çekmeköy-üsküdar taraflarında gözüm bu motoru arayacak. Umarım en kısa sürede bulursun. Ronny ne oldu ?

geçmiş olsun allah sabır versin zor bi durum, benimde motorum 2 haftadır kayıp emniyet uygulamarı sıklaştırmadıkça bulunacağınıda sanmıyorum

dolapderedeki yerlere bi arkadaşının motoruyla gidip, motor tamir ettiricekmiş falan gibi dükkanlara girip çıksana bi. Yada otoparklara bi baksana orda benzincilerin ordaki. Bazen bulunuyor ama emniyet faili meçhul kalmasın diye çalıntı şikayetini sistemlerine eklemiyor.

E-devletten bi bak çalıntı yazıyo mu diye.

Hocam çok geçmiş olsun. Senin motoru görürsek her türlü tanırız zaten. Gözümüz yollarda.

çevirmeler sıklaştı bu aralar ama çalanın plakalı gezeceğini pek sanmam, geçmiş olsun.. bence gezin arayın motoru kolay bulunur tipten..

çok şanslıyım ki motorumu gören bir arkadaş bir şekilde bana ulaştı vede motoru geri aldık umarım herkes aynı şekilde bulabilir motorunu aman dikkat zincir vs ne varsa takın ne olur ne olmaz :) tabi ki de çalınmadan öncesiyle aynı değildi motorun görseli en son hali fotolardaki gibi

hadi hayırlı olsun. akıllarınca boya değiştirmişler yawşaklar.
Kolunu kesecen bak bida çalıyomu böylelerinin...

Moderatör
Güzel boyasalarmış da birşeye benzeseymiş :)
Geçmiş olsun.

Hadi hayırlı olsun.
Motorun çalınmadan 1 hafta önce emniyetevler göbekte yan yana gelmiştik seninle :) senin sen olduğunu şimdi farkettim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun,

motoru geri aldık derken nasıl oldu bu iş ? Motor bi kenara atılmış vaziyettemiydi yoksa çalanların elinden mi aldınız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar