cbf 150 uzamıyor

Motor yaptırmak var motor yaptırmak var bende yaptırdım yaklaşık 500 tl ye çıkarken 1170 tl ye mal ettim herşeyi orjinali ile değiştirdim(piston,krak,eksantrik zinciri,debriyaj balataları) şu an kalem gibi oldu yaklaşık 5.000 km kullandım hiç bir sıkıntı çıkarmadı. Tam tersine satma düşüncemi kafamdan sildi attı.
valla kardeş motoru zaten orjinal parca kullanarak, honda balıkesir servisine yaptırdı. kendisi de orada calışıyordu
her şekilde o motorun egzantirik mili uzun geliyor. bir süre sonra başlıyor şangır şungur.
güzel ama artık eski de kaldı cbf 250, temizi yok kronik sıkıntısı olan bir motosiklet.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeter uzatmayın şu konuyu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostum altında 4 silindir 100 beygir üstü bir ss motor olmadığı için daha fazla bi beklenti içinde olmamanı tavsiye ederim :)

ben 125 duke ile 110 u anca görüyorum.
ve sözde 140 gören adam yetişemiyor nedense.
Cbf 100 ü anca görür genel olarak bence 125 likler o hızlar içindir.

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben 125 duke ile 110 u anca görüyorum.
ve sözde 140 gören adam yetişemiyor nedense.
Cbf 100 ü anca görür genel olarak bence 125 likler o hızlar içindir.

Abi bişe demiyorum ya
0037.gif

cbf 150 den nedir bu beklenti anlamıyorum, eski de kaldı cbf 150. hem motor blogu olarak hemde görsellik olarak.
düz yolda max 95 100 yapsın öpün başınıza koyun.
zaten sürekli tapa gaz acınca hem çok benzin yakıyor, hemde yağ yakıyor.
bu motorun hakkı yolda 80 85tir fazlasını beklemeyin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Az önce GPS yardımı ile iki motosikletin hızını ölçtük. Motorlardan biri Çelik sk 150 diğeri ise Mondial Superboy 100 mg. Rüzgar 0, tapa gaz SK 150'nin ibresi 105, MG 100'ün ibresi ise tam 120 gösterdi! :D

"GPS kaydındaki sonuç ise 94.06 km/h idi."

Yani 100 bile değil.. :)
O kadar da benzin yakmak da işin cabası!

Commuter motosikletler evden bakkala gitmek için beyler. Komşu ilçeye bile gitmeye değmez.

Az önce GPS yardımı ile iki motosikletin hızını ölçtük. Motorlardan biri Çelik sk 150 diğeri ise Mondial Superboy 100 mg. Rüzgar 0, tapa gaz SK 150'nin ibresi 105, MG 100'ün ibresi ise tam 120 gösterdi! :D

"GPS kaydındaki sonuç ise 94.06 km/h idi."

Yani 100 bile değil.. :)
O kadar da benzin yakmak da işin cabası!

Commuter motosikletler evden bakkala gitmek için beyler. Komşu ilçeye bile gitmeye değmez.

Benim motoru iyi gömmüşsün ama o arkadaşının ibre sorunlu olabilir. Arkaya kardeşimi alıp telefonla bizzat denedim, ibre 88-90 gösterirken gps 85 falan gösteriyordu. Çok az bi yanılma payı var. Ki zaten Superboy'un maksimum çıkacağı hız 100 km/h

120-130 mu.Bu motorun amacı belli şehir içi kullanım.O hızlara çıkınca ne geçicek elinize.Anca daha fazla masraf edip motor yorarsınız.

valla beyler bizim ilcede bundan yok 1 tane bende var galıba bizde alet ucsun ıstemıyoruz yanı asagıdakı blok bellı ben normal anormol mı dıye sormustum bizimde butce ama bu sefer bu ısın pesını bırakmak yok hastalı gecmıyor ne yazıkkı sehır ıcı cok ıdeal ama gel gelelım sehır dısına cıktın mı yetmıyor ne kadar ekmek o kadar kofte ama ılerleyen zamanlarda yukselıse gececegım gonlum tourungden yana elbette her kesın gonlunde bı yattıgı gıbı bızımde gonlumuzde yatıyor belkı bızmde olur bır gun fazerımız herkesın hayallerının gerceklesmesı dılegıyle sagılıcakla kalan tekerınız duz bassın:)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla beyler bizim ilcede bundan yok 1 tane bende var galıba bizde alet ucsun ıstemıyoruz yanı asagıdakı blok bellı ben normal anormol mı dıye sormustum bizimde butce ama bu sefer bu ısın pesını bırakmak yok hastalı gecmıyor ne yazıkkı sehır ıcı cok ıdeal ama gel gelelım sehır dısına cıktın mı yetmıyor ne kadar ekmek o kadar kofte ama ılerleyen zamanlarda yukselıse gececegım gonlum tourungden yana elbette her kesın gonlunde bı yattıgı gıbı bızımde gonlumuzde yatıyor belkı bızmde olur bır gun fazerımız herkesın hayallerının gerceklesmesı dılegıyle sagılıcakla kalan tekerınız duz bassın:)

Mondial 100MFH
yokşu aşağı 120 düzde 90-100 inanmadım bizzat polo-bora-clio-Doğan görünümlü şahin ile test ettim (Bizim komşudada cbf var test edim dedim onlada yetişemedi motor o ağırlıkta yerinden kalkana kadar ben 3 e atıp 4 e kapatıyorum :) sonuçlar çok hoşuma gitti + full 90-100le gidincede 3 litreyle 160km yol yapıyor + vergidende muaf bence sat gitsin cbf yi al bi cub bu arada cbf ağırlık: 141kg cub:90-95 hadi 100 olsun :D bence cbf devri kapandı ...

daha dun sıfır bı ybr ıle olctuk o bıle fazla gosterıyordu ben 50yle gıdıyorum o 60 la far var tabı ama bızımde butce buna yettı bu ıkıncı japonum bırı ybr ydı bı de bu honda seneye ınsallah durum neyı gosterırse 250 500 600 cc aralarında gıdıp gelıyorum butce neye el verırse bakalım ınazuma cbf 500 cbr 250r ve fazer nasıp kısmet ınsallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------

Cbf deki sele rahatlık hangisinde var ,

Kanepe gibi oh kebap :mrgreen:

:)tabı guzel malzeme rahat edıyo:cherry:

Mondial 100MFH
yokşu aşağı 120 düzde 90-100 inanmadım bizzat polo-bora-clio-Doğan görünümlü şahin ile test ettim (Bizim komşudada cbf var test edim dedim onlada yetişemedi motor o ağırlıkta yerinden kalkana kadar ben 3 e atıp 4 e kapatıyorum :) sonuçlar çok hoşuma gitti + full 90-100le gidincede 3 litreyle 160km yol yapıyor + vergidende muaf bence sat gitsin cbf yi al bi cub bu arada cbf ağırlık: 141kg cub:90-95 hadi 100 olsun :D bence cbf devri kapandı ...
al işte.. bi bitmediniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar