İstersen metzeler alıp aynı virajı ıslak zeminde 60-70 km hızla denemelisin ondan sonra irc kötü demelisin beni yanlış anlama ama altında bir cruiser var ve ıslak yolda yanında araba varken 60-70 km hızla viraja giriyosun büyük cesaret ama geçmiş olsun tabi kusuru herzaman lastikte aramayalım ben ıslak yolda düz giderken 50km hızı geçmem sanada tavsiyem budur.Lastik alacağım zaman ben hortlamışım konuyu ve gördüğünüz üzere irc yi almaya karar vermişiim.
Evet aldım o lastikleri GV250 ye taktım ve rodajı bittikten sonra (tahmini 1500 km sonra) ıslak zeminde viraja girdim.
Tamamen irc yüzünden 60-70 km hızla ve yanımda araba varken, virajda motoru yatırdım.
Şans eseri motora hiç bir şey olmadı, ben de küçük sıyrııklarla atlattım.
Kısacası irc nin ta... !
ırc dandik bi lastik ben bnm motora çıkma 5000 km de bi ırc taktım dişli ama beş para etmez çünki üstündeki fabrika üretimi dandik chına larla kenda daha çok yatırdım kaymıyodu motor diyorum başka bişe demiyorum kuru asvalttaSatın aldığım honda innovanın arka lastiği irc. Orta halli kullanılmış bir lastik. Kışa doğru hem ön hem arkayı değiştirmeyi düşünüyorum.
Şimdi biraz araştırdım. Pirelli ve metzeller takan biryere sordum, irc ye göre en az iki kat, belki de daha fazlası fiyat farkı çıkardılar. Kafama takılan konu şu;
Gerçekten çok güvendiğim bir ustam var. Ustam "irc den şaşma, yerli üretim ama çok kaliteli lastiktir." diyor.
Usta da elimiz ayağımız yani, bugüne kadar da yanlışını görmedim.
Ne dersiniz bu "irc" lastik konusuna?
Honda CBF 150 için kore malımı, IRCmi önerirsiniz? Alıntı yapıp cevaplarsanız sevinirim
slm arkadaşlar ben motora 130/60-13 lastik alacağım ama uygun olanından ırc ve unulli arasında kaldım hangisi daha kalitelidir bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim