Arkadaşlar selam, aranıza yeni katıldım. İstanbula eşimle beraber taşındıktan sonra araba kullanmanın ne kadar sıkıntı olduğunu anladım ve yavaş yavaş soğumaya başladım. Tutturdum motor alacam diye. İlk başlarda o pis mecidiyeköy trafiğinde kontak kapatmış dururken yanımdan geçen motorsikletli arkadaşlara gıptayla

bakmaya başladım. Daha sonra motorun ne denli bir aşk olduğunu yaşayarak öğreneceğimi bilmiyordum. Neredeyse 6 ay durmadan forumlara baktım, internette araştırdım, bilen insanlarla konuştum ve bir tane edinmeye karar verdim. Sahibinden'e arabamı koydum ki ne emeklerle almıştım, ne günlerimde yanımda olmuştu. "Yok abi satacam seni sen de gideceksin mutlu olacaksın." diye diye arabayı da gitmeye ikna ettim. Bu sırada bu başlığın neredeyse her satırını 3 4 kere okumuşumdur. Hepinizin deneyimleri ve düşünceleri beni Duke için hazırladı. Neyse efendim arabayı sattım bi abiye, noterde imzaladık aldı beni eski arabamla kadıköye bıraktı mecidiyeköyden. İstanbul Motora gittim: "Ktm duke 200 var mı? ABSli modeli mi? Ne kadar? Tamam alıyorum." gibi bir şekilde motoru aldım.
Ha bu arada ehliyetim yok A2 için ve hayatımda 3 kez scooter kullanmışlığım var. Bisiklet üzerinde büyüdüm orası ayrı.. Abi motoru aldıkta kullanamıycam boku yedik diye diye metrobuse bindim evime geldim. Plaka cıkana kadar bende araştırayım nasıl motor vitese geçer, nasıl viraj yapılır, düşük hız, yüksek hız yok efendim rodaj nasıl yapılır derken gün geldi aradılar gelin alın motorunuzu diye.. (BURADA ELEŞTİRİLER GELECEK BİLİYORUM AMA DAYANAMADIM İSTEDİĞİNİZİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜRSÜNÜZ) Babacım ben gittim kadıköye motora ilk kez bindim ve çalıştırdım. Böyle bir elim ayağım karıncalandı, sanki ilk kez sevişecem mınam! motoru yavaş yavaş kaldırdım ve inanın abicim kullanmaya başladım. ilk gün biraz korktum ama şimdi her gün (maalesef ehliyetsiz bir şekilde, gis akademiye kayıtlıyım ama sınav Ocak sonu) kullanıyorum, üstünden inmiyorum hatta.
Çok iyi bir karar aldığıma inanıyorum Duke edinerek ve hepinize buradan tek tek teşekkür etmek istiyorum. Çok yardımcı oldunuz ve süper yönlendirdiniz. KTM nin nasıl bir marka olduğuna sizlerin yorumlarıyla anlam getirdim iyice.
Özel buluşma günlerinde bende katılmak isterim aranıza, sizlerle dolaşmak ve duke'lerimizin tadını beraber çıkarmak isterim. Hepinize iyi forumlar ve tekrar tekrar teşekkürler.