Honda, Hornet 600

selam arkadaşlar şu an bende zaten var honda hornet 600 yeni aldım gerçekten mükemmel bir motorsiklet :)

Hornet'i bize biraz anlatır mısınız?

Tek silindirli, cbf150, ybr125 gibi motorları kullanmış birisinin alışma süreci nasıl olur? Bu zamana kadar YBR125, CBF150 kullanan adamın ilk 4 silindirli motoru olabilir mi? Özellikle kilo bakımından çekincelerim var. Gaz, fren bunlar bi şekilde törpülenebilir ama ağırlık konusuna biraz alışmak gerekir sanırım.

Teşekkürler.

Hornet'i bize biraz anlatır mısınız?

Tek silindirli, cbf150, ybr125 gibi motorları kullanmış birisinin alışma süreci nasıl olur? Bu zamana kadar YBR125, CBF150 kullanan adamın ilk 4 silindirli motoru olabilir mi? Özellikle kilo bakımından çekincelerim var. Gaz, fren bunlar bi şekilde törpülenebilir ama ağırlık konusuna biraz alışmak gerekir sanırım.

Teşekkürler.

ağırlıktan korkmayın,güçlü ve ağır makinelerin dengesine şaşırırsınız hiç kullanmamışsanız.

6000 km tecrübeyle 117kg motosikletten 260kg motosiklete geçmiş biri olarak yazıyorum.

asıl sıkıntı gaz-fren kullanmak siz bunu düşünün ağırlığı değil.gazı freni iyi kullanan o ağırlığı dengeler.u dönüşü yaparken ön frenle motor dengelemeye çalışan motor yatınca ağır bu yaaa diyebilir ama arka freni düzgün kullanarak hassas gaz hareketiyle daha ağır bir motoru daha düşük çapta döndürebilirsiniz örneğin

Hayatımda sürdüğüm ilk yüksek cc'li makine bu. Benim kullandığımın bakımları pek iyi değildi. Gene de verdiği tat hoşuma gitti.

Bu da ilk sürüşten anlar, devamı gelecek:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar