Bir oğlum oldu

vlxyr.jpg

Arkadaşlar bir süredir bazı abimlerim biliyordu alacaktım. Çok soru sordum onlarında hakkı var bu emekte :) Umarım benim için hayırlı olur aranıza motorsuz katılmıştım. Artık benımde bir motorum var . . " Allah utandırmasın . Evine hoşgeldin ninjammm :salut: :salut::salut: "

Moderatör
Hayirli olsun, kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar :)

Yarın yada sonra ki gün ekipmanlarıda almaya gidiyorum. Sonrası honda güvenli sürüş . Sonra yollaraaaa :))

Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin kardeşim.umarım beklediğine ve verdiğin paraya degmistir.:king:

Allah güle güle kazasız belasız binmeyi nasip etsin kardeşim.umarım beklediğine ve verdiğin paraya degmistir.:king:

Çok saol samet abi inşallah. Biraz pişeyim yollara çıkmaya başlıyım yanına ugrıcam bi ara bi çayını kahveni Sohbetini yanından tadalım :)

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan inşallah. Evet takip ediyordum seni uzun zamandır. ha aldı, ha alacak. Gaza gelip yüksek cc almandan korkmuştum. Ama tebrik ederim. çok güzel seçim. daha çok resim bekleriz...

başlığı görünce gerçekten çocuğunuz oldu sandım :mrgreen: hayırlı olsun demek için girdim. kime niyet kime kısmet :) hayırlı olsun kazasız sürüşler :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullan inşallah. Evet takip ediyordum seni uzun zamandır. ha aldı, ha alacak. Gaza gelip yüksek cc almandan korkmuştum. Ama tebrik ederim. çok güzel seçim. daha çok resim bekleriz...

Valla ninjaya o kadar para verme git 600 al diyen çooook oldu da . Kulağımı verip dinlemedim bile :) . Ben ninjaya hayrandım ve şimdi birlikteyiz :)

Seçim güzel kazasız belasız binmek nasip olur inşallah hayırlısı olsun :)

hayırlı olsun kardeşim. böyle haberlere öyle seviniyorum ki bi de ben yapsam ins. diye :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar