İyi haber vereyim, buradaki bayisi pazartesi fiyatların açıklanacağı ve de özelliklerinin tanıtılacağı toplantıya gidecek. Tahmini fiyat olarak da 6200-6500 arası olacağı fısıldanmış. Önsipariş bile olabilir deniliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
ben bu motor hakkında aklımdaki soruyu sormak istiyorum:
bilindiği üzere piyasada, yağ da yaksa, parçası pahalı da olsa peynir ekmek gibi satan, kuryelerin çok tercih ettiği, motoru uzun ömürlü olmasa da çok rağbet gören bir motor var: CBF150.
Bu motorun kullanıcılarına neden tercih ettiklerini sorduğumda hepsinin ortak buluştuğu cevap, çok konforlu olduğu, sürüşünün keyifli olduğu. Buradaki arkadaşlarıma öğretmek gibi bir niyetim yok ama 120 yi geçtiğini de pek gören yok. Yani hız ve performans değil, çok kaliteli olduğu için değil, yağ yakmayan motor olduğu için değil, parçası ucuz diye değil; sadece konfor için tutuluyor.
bu haliyle şayet Pulsar pek konforlu bir motor çıkmazsa, bütün bu yorumlarımız, fiyatının uygunluğu vs ne olacak, yine de tercih edilir mi?