- Konu Yazar
FOTOĞRAFTA ARKA ÇANTASI VAR, ANCAK ÇALINDIĞI ESNADA ÜZERİNDE ÇANTA YOKTU. BİLEN, GÖREN OLURSA ÖDÜLLENDİRECEĞİM.
ÜZÜNTÜMÜ PAYLAŞAN TÜM MOTOR TUTKUNU ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.
Son düzenleme:
dostum şişliden 1000rr ımı çaldılar forumda bir video var r6 yı çalmışlar çalmaya geldikleri motor bmw benmkinide bmw ile çaldılar video varmı var ise eğer bmw 650 gs ile hırsılığa geliyorlar nurtepede rastladım hırsızlara.iletişim mail
[email protected]
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:17 ----------
hatta hırsızlık yaptıkları motor plakasız BMW 650 GS Nurtepede görmemen elde değil ! Çok aktif şekilde nurtepe civarında dönüyorlar bwm ile bilginiz olsun benimde cbr 1000rr ımı çaldılar 2013 model
takip olayi bi ise yariycani sanmiyorum genelde koltuk kirip icine bakyolar GPS warmi diye. tutki sakladin bi yere adamlar goturup pat diye parcaliyolar zaten buldularmida bi akuye baglayi gezdip atiyolardir bizden ii biliyolar bu isi buralarida okuyar serefsizler...
3 tane motosikleti bu sayede gidip aldık. Öyle gözüken yerlere gps taktırılmıyor ve akü çıktıktan sonrada 48 saat boyunca sinyal gönderiyor. O yüzden hiç merak etme.