Cup tarzı motosiklet kullanan arkadaşlar neden aletin üzerinde garip oturuyor?

koltugun tam ucunada oturmuyorum kasksız da binmiyorum egzozum da açık değil :)

valla ben ilk motor alırken lan dedim bu depo önde çok sıkıntı verdi ata biner gibi alıştım şimdi istediğim kadar fren yapayım depo tutuyor arkadaşın cub motoruna bindim ani frende karış karış öne kaydım bileklerden tutmak gerekiyor ve sele yapısı değişik normal motor gibi uçta depodan kaynaklı eğim yok eğim aşağıya doğru yavaş yavaş öne kayıyorsun.

Standart apaci oturmalarindan one oturunca motorun arka tarafi saga sola atiyor ve bu da onlarin hosuna gidiyor olabilir ayrica patinaj cektirirken yapiyolar bunu bir kac kez gormustum

Apaçilere özel oturuş şekli izmirde de çok var egsoz açık kask yok aynalar yok bağırta bağırta geçiyolar uyuz oluyorum
vay vay vay berkcan bi ara cup almayı düşünüyodun :p neyse hadi bakalım :p neden öyle oturuluyor söyliyim cupun apaçi olan tarzınıda normal tarzınıda kullandım arkadaşlarımdan süremedim daha dogrusu düz oturamıyosun sürülmüyor arkadaş öyle garip bi motosiklet ki anlamadım yani öyle oturmak zorundalar :D agrısı falanda olmuyormuş zamanında bende iyi araştırmıştım

6 yıl cub kullandım.Gerçekten ben de merak ediyorum neden öyle oturduklarını.Asıl en uca oturupta sürmek zor değil mi?

Bir benzeride scooterın üstünde yeni gelin gibi oturanlar var :cherry:

Tam oturmaları gereken yerde kırık olduğu için ya en öne yada en arkaya doğru oturuyorlardır. ( ne kırığı diye sormayın ama : )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her işin raconu vardır. Cup kullanan bilhassa gençlerin %99 u koltugun en ucuna oturur. Hem daha şekil öyle oluyor öyle. ortasına oturunca tipsiz gösteriyo motoru.

geçen ay kullandım arkadaşın cup'ı. bisiklet gibiydi. normal oturdum ama scooter gibi.

4 yıl 20000 km cup kullandım. Şehirler arası gittim ama bi öyle oturamadım. Aklıma gelmedi. Benim fikrim hp gücünü arttırıyor kanaatinde o oturuş pozisyonunda. ::146:: bişi

O arkadaşların değişik bi iç sıkıntıları var muhtemelen :) Bir de baya delikanlı oluyor onlar. Her durduğum kırmızıda yanıma illa bi tane yanaşıyo. Altındaki 100 cc motor ile benim CBR 125'e kafa tutuyorlar. Hadi benim motorum da öyle ahım şahım bir motor değil de :D tokatlıyorum çocukları sonra üzülüyorum :D :D

Benim çok dikkatimi çekiyor belki sizde farketmişsinizdir, kymco agility city 125 e de aynen tarif ettiğiniz şekilde oturuyorlar genelde .

Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net. Üç gündür fsm benzinde çalışıyorum bu bursadaki fsm bulvardan geçen bütün cup kullananlar kasksız korumasız eksoz açık geziniyor bir de çok değişik bir oturuş pozisyonları var. selenin tam ucuna oturuyorlar dizleri ön farın yanlarına çıkıyor dolayısıyla. oturabilicekleri en uca oturuyorlar. ve hepsi böyle kullanıyor. acaba selelerinde bir şey mi var da oturmak istemiyorlar? veya spor motora oturuyoruz fikri mi var akıllarında?
what's going on man? what's the problem wtih you?

Genellikle apaçi arkadaşlarımız kullanıyor da ondan.motorda oturuş pozisyonu dik duruştur.ama onlar iki büklüm böp böp gidiyor. :thumright

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar